RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Lemnaru nu ezită să joace împotriva fostei echipe

/ 19 octombrie 2011

Vali Lemnaru va juca vineri pentru prima dată împotriva echipei de la care a venit la Pandurii, în precedenta întâlnire dintre echipa gorjeană şi U Cluj atacantul neavând drept de joc din cauza cumulului de cartonaşe galbene.

Vârful Pandurilor spune că este profesionist şi nu va avea probleme în a-şi întâlni pe teren foştii coechipieri: „În niciun caz nu îmi doresc să „sar” peste etapa viitoare. Sunt profesionist, perioada U Cluj este trecut, am venit la Pandurii, vreau să-mi fac cât mai bine treaba aşa că nu este nicio problemă să intru şi să joc cât pot de bine. Nu ştiu dacă e un joc special, e un joc normal, de campionat. Nu pot să uit perioada cât am fost acolo, dar acum sunt la Pandurii şi o să joc cât pot mai bine. Nu am ce să demonstrez nimănui. Cât am fost acolo mi-am făcut datoria aşa cum încerc să fac oriunde mă duc să joc”, a declarat Vali Lemnaru.

Actualul sezon pare a fi capătul de drum al unui record deţinut de Vintilescu şi egalat sezonul trecut de Stromajer, cel al numărului de goluri marcate de un jucător al Pandurilor într-un sezon. Recordul este de şase goluri, iar după patru etape Lemnaru are deja patru reuşite, iar Stromajer şi Vranjes câte trei: „Eu, Jaka, Vranjes putem să batem recordul lui Vintilescu. Sperăm să dăm cât mai multe goluri, să câştigăm, nu contează cine marchează. Dacă aş înscrie aş fi fericit, dar important este ca echipa să câştige şi să mergem pe aceeaşi linie bună”, a declarat Lemnaru, jucătorul cu cele mai mari şanse de a trece primul bariera celor şase goluri.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.