RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ion Avramescu, noul preparator fizic al Energiei

/ 17 iulie 2012

Echipa de handbal Energia Pandurii Târgu Jiu va avea din acest sezon un staff tehnic mai bogat, antrenorul Liviu Andrieș urmând a fi ajutat de secundul Benedict Geamănu, dar și de preparatorul fizic Ion Avramescu.

            Fostul mare atlet gorjean și-a intrat deja în pâine și le promite handbaliștilor gorjeni că nu vor avea o viață ușoară, însă rezultatele se vor vedea pe teren: „Încercăm să ne pregătim foarte bine, să ne crească valoarea sportivă şi să sper că vom reuşi să facem o figură frumoasă în campionat. Sportul impune foarte multă disciplină, dăruire. Din partea mea nu vor avea clemenţă. Pe parcurs vor înţelege că e bine şi vom conlucra cât mai bine. Urmează o perioadă de pregătire şi nu ne permitem să facem o pregătire fizică generală, în această perioadă de 3-4 săptămâni vom urca în Dealul Târgului, unde vom face exerciţii pentru creşterea capacităţii de efort şi viteză. Vom încerca să punem la punct și anduranţa pentru a rezista cât mai mult la efort. Ţinând că cont că băieţii sunt după o pauză mai lungă, urmează o săptămână mai lejeră după care intrăm în efort. Următoarele două săptămâni vor fi foarte dificile, poate cele mai dificile”, a declarat Ion Avramescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • Alias spune:

    Din cate imi aduc aminte, ultima data Avramescu facea parte din trupele speciale ale Politiei gorjene (masscatii, cum le spune lumea). felicitari pentru acest nou job!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.