RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Lupu, păstrat ca variantă de rezervă

/ 12 iulie 2012

Juniorul Sabin Lupu ar putea prinde lotul primei echipe însă fiind inclus pe lista celor de la Pandurii II.

„Sabin Lupu s-ar putea să rămână cu echipa. Este un jucător interesant. Ar putea să se antreneze cu prima echipă și să joace în Liga a III-a cu echipa a doua pentru a-l avea în curte, în caz de nevoie să avem soluții”, a declarat Eugen Pîrvulescu despre intențiile conducerii clubului gorjean în privința tânărului jucător adus de la CSJ Craiova.

Juniorul Sabin Lupu a fost inclus de Adrian Mititelu pe lista jucătorilor care ar trebui să se întoarcă la Universitatea Craiova, însă faptul acesta nu-i sperie pe oficialii Pandurilor, care se justifică spunând că jucătorul a fost luat de la o altă echipă: „Noi nu l-am luat pe Sabin Lupu de la Universitatea Craiova, ci de la CSJ Craiova. Dacă nu-l luam noi, îl lua altcineva. Dar nu va fi niciodată o problemă pentru că avem o relație deosebită cu Adrian Mititelu și dacă și-l dorește n-ar fi o problemă să-l împrumutăm la Universitatea Craiova. Noi nu am luat niciun jucător de la Craiova. Puteam să luăm n jucători de la Craiova, dar nu am luat din respect față de Universitatea Craiova și față de Adrian Mititelu. Îl respect foarte mult pe omul acesta pentru că este un om care a băgat bani în fotbal, banii lui. Dar noi nu l-am luat pe Sabin Lupu de la Universitatea Craiova, ci de la CSJ Craiova. Cum a terminat junioratul, pe Lupu putea să-l ia oricine, putea să-l ia Dinamo… Cred că și lui Adrian Mititelu îi convine ca Lupu să vină la Târgu Jiu și să joace pentru Oltenia. Cred că îi este drag să-l vadă îmbrăcând tot un tricou alb-albastru, cel al Pandurilor”, a mai declarat Eugen Părvulescu.

Președintele executiv al pandurilor a dezvăluit și care sunt destinațiile celorlalți jucători tineri pe care Grigoras nu-i va opri în acest sezon: „Ionuț Tătaru și Alexandru Dan merg la Târgu Mureș, Roberto Dumitru are ofertă de la Calatis Mangalia, Albert Voinea de la Damila Măciuca. Mbela a plecat deja la Botoșani”, a declarat Eugen Pîrvulescu.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.