RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cardoso, din nou în lot, dar doar rezervă

/ 22 martie 2012

Brazilianul Cardoso a stat o etapă în tribună după ce Grigoraș a luat decizia de a-l pedepsi pentru erorile comise în primele trei meciuri oficiale disputate în acest an.

Tehnicianul Pandurilor l-a iertat pe jumătate pe Cardoso, acesta fiind inclus în lot pentru meciul cu CS Mioveni, însă Grigoraș spune că este doar soluție de rezervă pentru această partidă: „Pe Cardoso l-am luat în lot, dar asta nu înseamnă că va și juca. Vlad nu s-a antrenat până acum, dar sper să se poată antrena de azi, piciorul arată din ce în ce mai bine, s-a retras și hematomul cât de cât și azi, la ora 17:00, când vom face antrenamentul, vom vedea care e starea lui și dacă putem sau nu risca să jucăm cu el. Dacă Vlad nu va putea juca, nu știu dacă îl voi folosi pe Cardoso sau voi apela la serviciile lui Călin. Nu sunt încă hotărât, dar eu sper ca Vlad să se refacă”, a declarat Grigoraș.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.