RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii l-a luat pe Lupu de la CSJ Știința Craiova

/ 26 aprilie 2012

Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu a anunțat transferul unui tânăr jucător craiovean, Sabin Lupu fiind de acum jucător al echipei gorjene.

Jucător al echipei de juniori CSJ Știința Universitatea Craiova, Sabin Lupu a împlinit luna trecută 19 ani și evoluează în banda dreaptă, fie ca mijlocaș, fie ca atacant.

„Am semnat un contract cu jucătorul Lupu Sabin pentru o perioadă de trei ani și jumătate. Este un jucător tânăr, un junior pe care departamentul nostru de scouting l-a urmărit în acest sezon, directorul nostru sportiv, Robert Bălăeț, l-a văzut în mai multe meciuri și l-am văzut și personal, aici la Târgu Jiu. Pe lângă jucătorii tineri pe care îi mai avem în lot l-am cooptat și pe el și sperăm să fie o achiziție bună pentru viitor. Lupu este unul dintre cele mai bune produse ale școlii de fotbal craiovene și avem încredere că el va reuși să își confirme la Pandurii valoarea pe care noi o vedem la el”, a declarat președintele executiv al Pandurilor, Eugen Pîrvulescu despre noua achiziție a echipei gorjene.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.