RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii Târgu Jiu – Kryvbas Krivoi Rog 0-2

/ 5 iulie 2012

Pandurii au jucat primul amical din cantonamentul din Austria în compania ucrainienilor de la Kryvbas Krivoi Rog, echipă care a reușit să câștige cu 2-0.

Grigoraș a trimis în teren următoarea formulă Mingote (Lazar) – Ungurușan (Băcilă), Rusu, Mamele (Rada), Vlad – Nistor, Ignea (Cojoc), Răduț (Ibeh) – Grigoraș (Lupu), Matulevicius, Maxim (Cristea).

Partida cu echipa ucrainiană reprezintă un moment important pentru Cosmin Băcilă, care joacă acum primele minute după grava accidentare din sezonul trecut, când a suferit o dublă fractură, de tibie și peroneu.

„A fost un meci bun pentru echipa noastră, care este la începutul cantonamentului, jucătorii au avut un angajament bun, iar cel mai important a fost că nu am avut niciun jucător accidentat după acest joc”, a declarat directorul sportiv al Pandurilor, Robert Bălăeț.

Echipa din Ucraina a deschis scorul în prima repriză, în minutul 40 și a închis tabela cu o reușită în penultimul minut al întâlnirii.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.