RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Steve Ross, la o semnătură de Energia

/ 3 iulie 2012

Canadianul Steve Ross, care a jucat în ultimul sezon pentru echipa din Craiova, dar care are în CV-ul său trecute mai multe echipe de primă ligă din Olanda și Franța, este aproape de a deveni jucătorul Energiei.

            Ross a avut un sezon bun la SCM U Craiova, evoluează îndeosebi pe poziția 4 și a avut în cele 24 de meciuri jucate medii de 32 de minute, 18 puncte, 6,7 recuperări, 1,7 recuperări, 49,5 la aruncările de două puncte, 75,7 la libere și 41,3 la aruncările de trei puncte.

            În afara lui Ross, Energia a demarat discuții pentru readucerea lui Robert Gilles, a lui Daniel Tudosă și a lui Adrian Roșu, ultimul de la BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc. Slobodan Nikolic a confirmat și faptul că se negociază intens și ar putea să ajungă la o înțelegere chiar în această seară cu un pivot foarte bun: „Ar putea fi o bombă pentru noi. E un pivot foarte, foarte bun, cu el în echipă am fi în primele patru în campionat”, a declarat antrenorul plav al echipei gorjene.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

10 Comentarii până acum

  • a fan spune:

    WOW ! Bravo , chiar bravo ! Ross sezonul trecut a jucat foarte foarte bine , el a tinut Craiova „in viata” , si daca ar veni la Energia ar fi perfect ! Chiar ar fi un transfer bun 🙂

  • realgorj spune:

    O fi Zoki ?!

  • a fan spune:

    Eu prima data cand am auzit m-am gandit sincer La Zoki si la Stanescu..acum vom vedea !

  • Florin spune:

    Si eu m-am gandit la Zoki..insa cred ca e foarte scump. Nu stiu daca Energia si-l permite. In schimb Ross e un jucator bun pentru nivelul ligii. In schimb Tudosa si Rosu..Rezerve la Csm (cu ff putine minute) si la Miercurea Ciuc.Nu stiu ce plus vor aduce echipei.

    • a fan spune:

      Florin : sunt jucatori tineri care pot ajuta echipa daca li se da sansa 🙂 cel putin pe Rosu l-am vazut la Ciuc in cateva meciuri in care a jucat foarte bine ! E bine sa ai si ceva banca , sa nu joci in 6 sau 7 cum jucam noi sezonul trecut !

  • nimeni spune:

    as vrea domnule cumpanasu sa ni se explice si noua, muritorilor de rand dar care venim cu sufletul la sala sa sustinem din toata inima echipa asta, de ce familia nikolic conduce aceasta echipa? de ce tot ce se face la aceasta echipa este in interesul lor ? ce mai cauta juniorul la echipa? cu salariul lui luam 2 coordonatori mai buni dar se pare ca cei doi vin la pachet. va rugam din suflet nu va mai bateti joc de echipa asta si nu il mai lasati pe acest sarb sa isi aleaga jucatorii in asa fel incat buzunarul lui sa fie cel satisfacut ! iar vor venii cine stie ce anonimi la echipa ca kljajevic oluic si altii de-ai lui. domnule cumpanasu faceti ceva sau suporterii adevarati care iubesc echipa cu sufletul vor renunta la acest sport

  • zuzu spune:

    LA TIMISOARA SE GANDESTE ! LA TG-JIU SE DOARME !

    S-a discutat și despre intrarea la jocuri, președintele Leilor din Banat precizând că se vor face abonamente speciale pentru companii locale, care prin acest abonament ar contribui cu o oarecare sumă la bugetul echipei. Aceste abonamente ar fi plasate pe parchet. Se dorește instalarea a patru tribune mobile de câte 50 locuri fiecare, amplasate în spatele panourilor, acestea urmând să fie supuse aceluiași regim pe bază de abonament. De asemenea, primele patru rânduri ale tribunei vechi vor putea fi ocupate tot pe bază de abonament. Prețul unui abonament are fi cuprins între 50-80 lei. Cu alte cuvinte cele mai bune locuri din sală vor fi pe bază de abonament, un alt avantaj fiind acela că abonamentele vor fi cu loc, cu valabilitate inclusiv la jocurile din cupele europene. Pentru celelalte locuri din sală intrarea va fi liberă.

  • Laurentiu spune:

    http://www.totalbaschet.ro/articole/12057/ZONA-TRANSFERURILOR-2012-Divizia-A-masculin

    Avem niste conducatori….vai mama noastra…Cumpanasu ,acum citeva zile ,il dadea ca si tranferat la noi.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.