RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii a învins cu 1-0 pe FC Milsami-Ursidos Orhei

/ 27 iunie 2012

Pandurii a câștigat cel de-al doilea joc amical disputat din această vară în cantonamentul montan, elevii lui Grigoraș impunându-se cu 1-0 (0-0) în fața moldovenilor de la FC Milsami-Ursidos Orhei.

Grigoraș a început meciul cu formula Mingote – Ungurușan, Viera, Mamele, Vlad – Voiculeț, Ignea, Răduț – Maxim, Matulevicius, Ibeh, iar prima repriză s-a încheiat cu un scor alb în ciuda unor ratări ale pandurilor Matulevicius sau Ibeh, ultimul din postură de singur cu portarul advers. Din păcate, Voiculeț a suferit o accidentare la un deget de la mînă, foarte probabil fiind vorba de o fractură, jucătorul fiind trimis la spital, în locul său intrând Nistor.

Pandurii a început repriza secundă cu formula D. Popescu – Ungurușan, Oiță, Melinte, Rada – Lupu, Nistor, C. Cristea – Grigoraș, Voinea, R. Dumitru. Nistor a deschis scorul pentru Pandurii în minutul 66 în urma unui un-doi cu Călin Cristea. reușita lui Nistor a fost singura a întâlnirii, gorjenii impunându-se la limită în fața celor de la FC Milsami-Ursidos Orhei.

Cantonamentul Pandurilor din Poiana Brașov se va încheia mâine, echipa gorjeană urmând a pleca apoi, după o mini-vacanță, în cantonament în Austria.

www.sportingorj.ro

Comentează!

4 Comentarii până acum

  • dan spune:

    cu acest 4-3-3 in atac ne mai raman pe extreme grigoras junior si cristea pe stanga.Faptul ca nu marcam este opera lui grigoras care joaca in atac cu un singur jucator,respectiv maxim,ceilalti sunt de umplutura.Nu mai vorbim ca daca mai pica cate un jucator,cazul lui voiculet,o sa jucam in atac cu fiul lui grig,girafa matulevicius si micutul cristea.Deci se anunta seceta mare iar jucatori ca brata ,ciucur sau mbella nu au avut loc de gratiile lui grigoras.Rusinos si scandalos,atacul este varza murata cu ibeh,matulevicius si grig junior….Daca nu o dai inate cu moldovenii,este foarte grav…

  • furia roja spune:

    o boala specific romaneasca:ne pricepem sau nu la fotbal,ne place insa sa criticam…pt.romani asta echivaleaza cu placerea suprema,cu orgasmul…daca nici Grigoras nu e bun atunci pe cine plm vreti frate?eu inteleg ca o boala este totusi o boala,dar exista si medicamente pt.asta…cred ca orice om de bun simt care se pricepe la fotbal nu prea are ce sa ii reproseze lui Grigoras,poate unul din cei mai buni antrenori pe care i-a avut Pandurii vreodata…hai sa lasam frustrarea si sa nu mai fim orbiti de ura,sa incercam sa sustinem aceasta echipa care totusi ne tine conectati la prima liga…Forzza Pandurii!!!

  • agagpe spune:

    grigoras este antrenor foarte bun ! acum sa vedem daca poate sa faca din rahat bici. pandurii nnu are individualitati de valoare !

  • vlad spune:

    Saracul Grigoras ce sa faca si el? In fiecare pauza ii pleaca jucatorii de baza si mereu trebuie sa improvizeze. Cand iti pleaca mereu cei mai buni 2-3 jucatori din echipa, e greu sa le gasesti inlocuitori. si cu toate astea Grigoras a reusit sa formeze o echipa care s-a descurcat zic eu mai mult decat onorabil in precedentul campionat… acum se vedem daca mai reuseste si acum asta…multa bafta!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.