RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii au învins Jagodina în al patrulea meci disputat în Antalya

/ 5 februarie 2011

După două eşecuri consecutive în ultimele partide de verificare disputate în Antalya, Pandurii au reuşit şi o victorie, victime fiindu-le sârbii de la Jagodina, trupa lui Grigoraş câştigând cu 3-0.

Tehnicianul gorjenilor a trimis în teren o formulă de echipă inedită, fără niciun atacant de profesie, dar Pandurii au controlat foarte bine jocul la mijlocul terenului creând o bună progresie ce le-a adus şi o serie de ocazii mari. Rada a deschis repede scorul, în minutul 8, cu o lovitură de cap bine plasată după un corner, fundaşul Pandurilor revanşându-se astfel pentru o altă ocazie imensă pe care a avut-o în minutul 3, dar pe care a ratat-o cu seninătate. Tot rarisimă a fost şi ocazia lui Călin Cristea, care în minutul 20 a reluat slab din poziţie excelentă din interiorul careului, iar Simic a respins cu piciorul. Un minut mai târziu însă avea să se schimbe scorul, Voiculeţ şi-a luat responsabilitatea de a şuta din afara careului, mingea a prins pământul în faţa lui Simic, iar după ce a atins şi bara, mingea a intrat în poarta sârbilor pentru a doua oară.

Jagodina a replicat prin două ocazii mari, dar Lazar a fost la post atât la lovitura liberă executată de Stojkovic în minutul 23, cât şi la şutul lui Bojovic, astfel că la pauză s-a intrat cu un avantaj de două goluri pentru Pandurii.

Mitanul secund a fost mai sărac în ocazii de poartă. Lazăr şi-a făcut din nou datoria în minutul 58 la lovitura de cap a lui Dilas, iar Voiculeţ a încercat în minutul 64 să repede isprava de la golul doi al Pandurilor, dar Simic a respins de această dată în corner. Ultima ocazie importantă a sârbilor s-a încheiat cu o bară transversală în minutul 72, în vreme ce în minutul 90 Pandurii aveau să închidă tabela cu un nou gol marcat din fază fixă, Tătaru punând capul la contribuţie pentru golul de trei la zero după o centrare venită din corner de la Călin Cristea.

Grigoraş a menţinut în teren formaţia cu care a început meciul până în minutul 75, abia pe final de joc introducând şi rezervele, însă au fost din nou jucători care nu au fost folosiţi deloc, în afara celor accidentaţi de mai multă vreme lipsind de la meciul cu Jagodina şi Cardoso, Militaru şi Voinea.

Pandurii Târgu Jiu – Jagodina 3-0 (2-0)

Au marcat: Rada (min. 8), Voiculeţ (min. 21), Tătaru (min. 90)

Pandurii: Lazar (min. 76 Horvat) – Popete (min. 75 Ciucur), Chiricheş, Rada (min. 75 Tătaru), Grecu (min. 80 Neagu) – Voiculeţ (min. 75 Avramescu), Hidişan (min. 75 Apostu), Nistor (min. 75 Conrado) – Băcilă, Cristea, Brata. Antrenor: Petre Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.