RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii a pierdut primul amical al verii

/ 24 iunie 2012

Meciul dintre Pandurii Târgu Jiu și Gloria Bistrița, disputat la Brașov, a fost pierdut de echipa gorjeană cu 1-0 (0-0).

După o primă repriză albă, echipa din Bistrița, nou promovată în primul eșalon, a reușit să deschidă scorul în minutul 70 prin brazilianul Laio dos Santos, elevii lui Petre Grigoraș nereușind să întoarcă rezultatul în timpul rămas la dispoziție, astfel încât primul amical al verii a fost pierdut de gorjeni, care vor mai evolua în cantonamentul de la Poiana Brașov în compania echipei moldovene FC Milsami-Ursidos.

În prima repriză, Grigoraș a apelat la următorul unsprezece: Lazar – Unguruşan, Mamele, Melinte, Vlad – Voiculeţ, Ibeh, Nistor – Grigoraş, Matulevicius, Maxim. În partea a doua a întâlnirii, antrenorul Pandurilor a schimbat liniile, pentru gorjeni jucând: Horvat – Rusu, Oiţă, Rada, Cardoso – Lupu, Ignea, Cristea – Kadusi, Voinea, R. Dumitru.

În repriza secundă, în echipa lui Grigoraș a evoluat un atacant israelian, Ohad Kudasi, jucător care a evoluat în sezonul trecut în prima ligă din Israel pentru Bnei Sakhnin. Kudasi nu a impresionat și, cel mai probabil, nu va fi oprit de Pandurii, care va căuta să mai transfere un atacant, însă acest lucru se va întâmpla în cantonamentul din Austria.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • dan spune:

    daca am ajuns sa jucam cu grigoras junior titular nu ne mai mira nimic.Fiul lui grigoras nu are nici o tangenta cu fotbalul si el tot incearca sa-l faca fotbalist pe copil…
    Din aceasta cauza nu cere mijlocasi sau atacanti la echipa pt a mai prinde si grig junior cate o prima pt prezenta…

    • Liviu spune:

      si asta si dorinta mai marelui nostru conducator Condescu de a baga in buzunar si de a lua liber de contract si de a vinde tot ce mai cu potential…pai cum sa faci performanta in atac suntem 0,mijloc slabit rau,aparare varza,mingote 0 deci fratilor de batem la retrogradare anul asta

  • dan spune:

    numai cand vezi ce atac avem cu grigoras-matulevicius si ibeh te apuca durerea de cap.Unul mai varza ca altul.Dar sunt buni pt grigoras mai ales ca prinde si fiul lui echipa.Despre ibeh si lituanian,Dumnezeu cu mila pt ca avem in liga -2-a jucatori mult peste cei 3 paraleli de fotbal…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.