RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș își caută căpitan

/ 26 iunie 2012

După plecarea lui Mihai Pintilii la Steaua, Pandurii rămâne nu doar fără un om extrem de important la mijlocul terenului, ci și fără căpitanul echipei, Grigoraș urmând a se hotărî în cantonamentul din Austria cui îi va da această sarcină în sezonul 2012-2013.

            Antrenorul Pandurilor spune că are deja o listă cu candidați pentru această postură onorantă, dar care și obligă: “Căpitanul de echipă nu se votează la Pandurii de către jucători, ci eu îl aleg! Este doar decizia mea, că de aia sunt antrenor, să ştiu să aleg liderii. Viitorul căpitan va fi unul dintre trei-patru: Rusu, Viera, Mingote sau Voiculeț. Aceasta este lista mea din care va trebui să aleg şi cine va fi căpitanul asta va depinde de cum vor juca, de atitudinea fiecăruia. Dar, nu asta e prioritatea mea pentru moment, importantă este echipa în general, ca şi modul în care vom reuşi să ne adaptăm în perioada de vară. Recunosc, este un detaliu important cine va fi căpitanul echipei, iar Adi Rusu este un exemplu pentru orice jucător prin determinarea şi caracterul său, Viera la fel, are acum experienţa de la naţională şi vine cu un alt moral după ce joci cu Drogba sau Yaya Toure în echipă. Cred că în Austria o să aleg viitorul căpitan de la Pandurii”, a declarat Grigoraș despre problema brațului care va purta banderola de căpitan la Pandurii în noul sezon.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.