RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gorjul își caută noi talente la Cros

/ 12 decembrie 2011

Fostul gazetar sportiv Manole Băloi și fiul acestuia, Dorin Băloi, profesor de sport la Crușeț, au pus în mișcare un interesant proiect sportiv. Sub titulatura „Pe urmele valoroșilor sportivi gorjeni de talie olimpică și mondială”, la Crușeț a debutat un cros stil ștafetă, acțiune care se va încheia anul viitor, în primăvară, la Turburea.

Ideea acestui proiect este strâns legată de faptul că această zonă a Gorjului a dat României și întregului mapamond sportive de mare valoare precum Lidia Șimon, Constantina Diță sau Natalia Andrei Mărășescu, organizatorii dorindu-și ca prin astfel de acțiuni să poată descoperi noi talente care să facă pasul spre marea performanță.

„Ne-a felicitat şi Sorin Matei şi Iolanda Balaş că am început selecţia de jos, de la nivel de sate şi comune, acolo unde sunt dealuri şi păduri şi oamenii trăiesc încă sănătos şi nu din marile oraşe, de pe asfalt. La selecţie a participat şi fostul antrenor al Constantinei Diţă, Mircea Zorilă, care a remarcat câţiva copii de perspectivă pentru clubul CS Pandurii. Sunt în zonă copiii foarte buni cu care se poate face performanţă, iar primăria a găsit şi ceva resurse să-i premize după această primă acţiune”, a declarat iniţiatorul proiectului, Manole Băloi.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.