RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vin și atacanții

/ 19 iunie 2012

Gașca Pandurilor din Poiana Brașov este încă incompletă, o serie de jucători au ajuns mai târziu, iar alții se vor alătura lotului mâine, atunci când își vor face apariția și trei jucători noi care vor da probe pentru echipa gorjeană.

„Astăzi va reveni şi Mingote în lot după ce a fost învoit pentru nişte probleme familiare. Viera vine joi, mâine îl aşteptăm şi pe Răduţ plus încă trei jucători noi, dintre care doi atacanţi. E vorba despre acei israelieni pe care îi voi folosi şi în primele amicale”, a declarat Petre Grigoraș despre completarea lotului pe care îl are la dispoziție în cantonamentul din Poiana Brașov. Acesta a mai adăugat că, dacă va fi mulțumit de jucătorii care vor sosi în aceste zile, lotul va deveni complet pentru noul sezon: „Dacă vor da satisfacţie, aşa cum am primit asigurări, atunci înseamnă că lotul va fi în proporţie de 99% încropit şi ne vom putea apuca serios de treabă în Austria pentru debutul de sezon”, a mai declarat Petre Grigoraș.

Unul dintre cei doi israelieni este Aimat Ben Shoshan, atacant care a evoluat în sezonul trecut pentru Beitar Jerusalem, echipă pentru care, în 31 de partide de campionat, a înscris de 7 ori fiind golgheterul echipei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.