RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Probleme pentru Grigoraș la meciul cu Petrolul

/ 14 mai 2012

Finalul sezonului aduce probleme de lot pentru antrenorul Petre Grigoraș, care va avea alți doi jucători suspendați pentru partida cu Petrolul.

„Din păcate, avem câteva probleme de lot după meciul cu Rapid. Rada şi Maxim sunt suspendaţi, iar azi sau mâine vom vedea şi care este situaţia lui Ungurușan, care a suferit o accidentare în acest ultim meci. În plus, şi pentru ceilalţi jucători este greu, se simte deja la unii dintre o anumită stare de oboseală datorată  ritmului de joc, a numărului de partide din această perioadă”, a declarat Grigoraș despre problemele cu care se confruntă înaintea ultimului meci de pe teren propriu al pandurilor din acest sezon. Tehnicianul echipei gorjene este însă optimist în ceea ce privește rezultatele pe care Pandurii le va obține în ultimele două etape: „Totuşi, am convingerea că ei vor mai face un ultim efort pentru că ne-ar aduce îndeplinirea obiectivului, ne-ar face fericiţi şi în clasament şi pe carduri…”, a concluzionat Grigoraș.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.