RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Juniorii Științei Turceni, la un pas de turneul zonal

/ 17 iunie 2012

Campioni în județ, juniorii A1 de la Știința Turceni au învins categoric în primul meci al turului preliminar al disputat la Reșița în compania campioanei Caraș Severinului, CSS Reșița.

Echipa antrenată de Mihai Manolache a dispus cu 4-1 de echipa reșițeană și are acum prima șansă de a accede la turneul de zonă care va avea loc în perioada 28 iunie – 1 iulie. Meciul a fost unul extrem de disputat, cel mai bun jucător de pe teren fiind considerat portarul echipei gorjene: „În mod clar, omul meciului a fost Boblea, care a apărat o lovitură de la 11 metri, dar și în alte trei situații în care adversarii au scăpat singuri cu el. Ne bucurăm că am avut un sprijin deosebit, alături de noi au fost actualul și fostul primar, președintele clubului, domnul Ion Păuna, precum și secretarul general al AJF Gorj, domnul Jean Bălănescu”, a declarat antrenorul juniorilor celor de la Știința Turceni, Mihai Manolache.

Echipa gorjeană a început în formula Boblea – Geonea, Ionișcu, B. Călugăru, Vîlsan – Drinceanu, Vava, Miuț, Cărășel – Bădoiu, M. Călugăru; pe parcursul întâlnirii fiind trimiși pe teren și Lupuleț, Vîrlan, Vladu, Ciocîrlan și Miluș. Pentru Știința Turceni au marcat M. Călugăru, de două ori, Miuț și Vladu.

Returul acestei partide va avea loc la Turceni sâmbătă, 23 iunie, cu începre de la ora 17:30.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.