RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Juniorii C de la Pandurii au debutat cu victorie la turneul de zonă

/ 5 iunie 2012

Intrați ultimii în competiție, juniorii C de la Pandurii Târgu Jiu au debutat cu un succes în turneul de zonă ce se dispută în aceste zile la Râmnicu Vâlcea.

Tinerii fotbaliști antrenați de Eugen Pădureanu și Constantin Andriucă au învins în primul meci cu 2-0 (0-0), pe Gaz Metan Severin, golurile gorjenilor fiind înscrise de Șomanescu din penalti, în minutul 50, și Tudor, în minutul 67.

Cei doi tehnicieni i-au trimis pe teren la meciul cu Gaz Metan Severin pe Anghel – Bordînc, Șomanescu, Miroiu, Purece – Petrache, Todea, Tudor, Bozianu – Săndulescu, Dodoi, pe parcursul jocului mai fiind trimiși pe gazon și Giorgi, Ciobanu, Romanescu, Fuiorea și Croicu.

În cel de-al doilea joc al primei runde a turneului de zonă de la Râmnicu Vâlcea, Școala de Fotbal „Gică Popescu” a învins categoric, scor 6-1, pe CSM Râmnicu Vâlcea. Pandurii Târgu Jiu va juca miercuri, de la ora 18:00, cu echipa gazdă, CSM Râmnicu Vâlcea.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.