RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cinci panduri buni de împrumutat

/ 13 iunie 2012

Cinci jucători de la Pandurii sunt pe lista jucătorilor care ar urma să le fie găsite echipe la care să fie împrumutați în viitorul sezon.

            Este vorba de jucători tineri, care nu au prins prea multe minute pe teren în campionatul trecut: „Am făcut lista, am vorbit cu Pârvulescu, să vedem dacă le găseşte echipă. Unguru, Roberto, Tătaru, Avramescu şi chiar Brata aş vrea să aibă posibilitatea să joace undeva pentru că au o perioadă în care au jucat puţin sau deloc. Au nevoie de jocuri, la noi posibilitatea să joace titulari sau să fie opţiuni serioase sunt şanse destul de mici. Chiar dacă ar juca şi la Liga a 2-a nu ar fi un pas înapoi. Şi Ciucur la Iaşi a jucat bine. În cel mai scurt timp vom stabili, nu cred că vor pleca cu noi în cantonament, iar conducerea să găsească posibilitatea unui împrumut. Nu le dau drumul până nu aducem ceva. ”, a declarat Petre Grigoraș. Acestor jucători li s-ar putea adăuga și Albert Voinea, jucător despre care președintele executiv Eugen Pîrvulescu a declarat că ar fi și el în situația de a fi împrumutat pentru a putea prinde mai multe jocuri.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • Eu spune:

    bvo dai pe toti iai promovat si nu le=ai mai dat sanse…sunt cativa pusti in liga 1 de primesc incredere meci de meci bumba stanciu..o sa mai vina si hagi cu academia..tu sa iti ti copiluu..si alte experimente ce o sa aduca parvulescu..o seara buna..parerea mea ca meritau macar cativa din ei tinuti sa creasca..asta ee..Sa aveti bafta baietii oriunde veti merge

  • atdi spune:

    Bina ca are sanse sa joace petarda de fiuso. M-am convins si de Grigoras cat caracter are. E un antrenar ceva mai bun comparand cu ce exista in Romania, dar tot slab e.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.