RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii caută soluții în Portugalia

/ 5 iunie 2012

Răduț, Ignea și Mamele au completat lotul Pandurilor, dar conducerea echipei gorjene dorește o întărire a lotului așa că mai caută jucători, în special pentru ofensiva lui Grigoraș.

Președintele executiv al Pandurilor spune că soluțiile ar putea veni și din afara României: „Tocmai ce am venit din Portugalia, acolo unde am fost prezent pentru a urmări nişte tineri jucători, invitat fiind de un impresar. Am asistat chiar la un joc de baraj pentru promovarea în prima ligă din Portugalia şi pot să spun că am văzut ceva jucători destul de interesanţi, atât atacanţi, cât şi mijlocaşi. Încercăm să punem în practică o colaborare cu cei de acolo, dar la prima vedere nu este deloc uşor, mai ales că e vorba despre foarte mulţi jucători împrumutaţi de la echipe cu pretenţii din eşalonul întâi lusitan, Porto, Benfica… Dacă nu vom găsi din ţară soluţii, merită încercat şi din afară”, a declarat Eugen Pîrvulescu.

Zvonurile din ultimele zile îi bagă în cărți la Pandurii și pe Marius Bilașco, fostul atacant al Unirii Urziceni sau al Stelei, și pe fostul stelist Eric Bicfalvi, însă salariile mari pe care cei doi se pare că le cer fac ca mutările să fie puțin probabile.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.