RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Trei jucători de atac şi un fundaş, pe lista pandurilor

/ 28 mai 2012

Pandurii Târgu Jiu este în discuţii avansate cu patru jucători, un fundaş central şi trei jucători de atac. Grigoraş speră ca aceste transferuri să se materializeze în zilele următoare. Tehnicianul nu a oferit nume pentru a nu crea concurenţă.

 Cei de la Pandurii s-au orientat spre piaţa externă pentru a-şi întări atacul. Grigoraş a oferit indicii despre jucătorii de care este interesat, însă nu i-a scăpat nici un nume pentru a nu da idei cluburilor concurente.

“Avem trei soluţii ce par de bun augur pentru atac. Sper să se şi concretizeze. Cel puţin doi din cei trei îi vreau. Sunt jucători şi de afară şi din ţară, dar suntem la discuţii şi nu aruncăm nume pe piaţă pentru a nu crea concurenţă. Pe unul îl ştiu bine, de altul am referinţe foarte bune. Sper să se materializeze aceste transferuri, până nu-i văd aici nu spun nici un nume. Zilele acestea sunt hotărâtoare. Cu doi estimez că în maxim 2-3 zile vom semna. Unul vine liber, altul nu. Are contract cu altă echipă, însă nu e vorba de o sumă mare de transfer. Suntem în discuţii şi cu un fundaş central. Plecarea lui Vlad la Steaua ne-a lăsat descoperiţi acolo. S-a discutat cu un jucător, i s-a înaintat şi oferta, am şi vorbit cu el, iar în zilele următoare dă răspunsul”, a spus Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.