RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Younes Hamza, sperietoarea Ligii I

/ 16 mai 2012

Atacantul Younes Hamza a reușit să uimească Liga I cu eficacitatea arătată în puținele meciuri jucate în campionatul românesc, petrolistul marcând de 12 ori în doar 13 meciuri.

Petre Grigoraș spune că Hamza este un jucător de care elevii săi trebuie să aibă grijă și crede că atacantul Petrolului va juca la Târgu Jiu în ciuda faptului că la ultima partidă de campionat a ieșit de pe teren încă din prima repriză: „Hamza a ajuns la al doisprezecelea gol încris pentru Petrolul, într-adevăr, în acest retur de campionat, el a devenit golgeterul echipei. Este adevărat, a ieşit accidendat în partida cu Gaz Metan Mediaş, în minutul 42, dar lucrul acesta s-a mai întâmplat şi următoarea etapă a evoluat titular. Este un jucător descoperit peste noapte, la fel ca mulţi alţii de la Petrolul, adică francezi, tunisieni, algerieni, care s-a acomodat foarte bine acolo. Ca şi Opriţa, care a renăscut în ultima vreme, au format o echipă redutabilă în momentul în care prea puţini îi mai dădeau şanse să se salveze de la retrogradare”, a declarat antrenorul pandurilor înaintea confruntării cu Petrolul.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.