RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari s-a impus clar în fața medieșenilor

/ 6 mai 2012

După victoria obținută în fața celor de la Pandurii II, Jiul Rovinari s-a descătușat și a învins fără drept de apel o altă echipă secundă, cea a celor de la Gaz Metan Mediaș, echipă în fața căreia s-a impus cu 5-1 (3-1).

Elevii lui Cătălin Trofin au început tare meciul cu tânăra formație medieșeană și după mai puțin de 25 de minute de joc Jiul Rovinari conducea cu 3-0 grație reușitelor lui Fotescu, Trofin și Davițoiu. Oaspeții au redus din diferență cu cinci minute înainte de pauză prin Firițeanu, dar Jiul a mai punctat de două ori după pauză prin Șoșoi și Tudorache, consemnând cel mai concludent succes al rovinărenilor din această primăvară.

„Am făcut un joc bun, am dominat tot meciul și am reușit să și concretizăm pe tabelă această dominare. Am întâlnit o echipă foarte tânără, ambițioasă, dar lipsită de experiență. După aceste două victorii echipa se simte mult mai bine, pot spune că ne-am revenit puțin după acea perioadă mai nefastă. Acum ne așteaptă un meci dificil la Metaloglobus București, echipă aflată în lupta pentru evitarea retrogradării și care va juca o carte importantă în partida cu noi, iar apoi avem meci acasă cu Minerul Motru”, a declarat antrenorul-jucător al celor de la Jiul, Cătălin Trofin, după victoria echipei sale în fața celor de la Gaz Metan Mediaș 2.

În aceași rundă, Pandurii II Târgu Jiu a remizat acasă, scor 0-0, cu FC Caracal, scor cu care s-a încheiat și meciul susținut în deplasare, la Vișina Nouă, de Minerul Mătăsari. Singura echipă gorjeană care a pierdut în această etapă este Minerul Motru, care a cedat cu 0-3 la Girom Albota, motrenii pierzând astfel și ocazia de a se afla în plasa liderului pentru a ataca promovarea, cu cinci etape înainte de final Damila Măciuca având un avans de șase puncte.

Jiul Rovinari – Gaz Metan 2 Mediaș 5-1 (3-1)

Stadion „Tineretului” Rovinari

Au marcat: Fotescu (7), Trofin (15), Daviţoiu (23), Şoşoi (60), Tudorache (80) / Firiţeanu (40)

Jiul Rovinari: Nicolae – Tudorache, Lăcătușu (min. 78 Vozaru), Ahrițculesei, Trofin – Stanciu, N. Popescu, Stoian (min. 76 Ecobici), Davițoiu – Fotescu (min. 85 Bugă), Văcaru (min. 65 Șoșoi). Antrenor: Cătălin Trofin.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.