RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari defilează în seria a IV-a a Ligii a III-a

/ 24 octombrie 2011

Jiul Rovinari şi-a revenit rapid după singurul eşec înregistrat în acest sezon, la Albota, unde a pierdut pe fondul unui jos destul de bun, echipa lui Cătălin Trofin înregistrând un nou succes în deplasare în ultima rundă a Ligii a III-a.

Victoria cu 1-0 de la Mediaş, obţinută în faţa echipei secunde a celor de la Gaz Metan Mediaş, a avut darul de a oferi rovinărenilor detaşarea în clasament, Jiul având acum un avans de cinci puncte faţă de următoarele două clasate, Minerul Motru şi Girom Albota.

Meciul cu Gaz Metan II Mediaş a fost considerat de antrenorul Jiului drept unul dintre cele mai dificile disputate în acest sezon, tinerii medieşeni fiind apreciaţi de Cătălin Trofin: „Am avut un meci greu, cred că am întâlnit cea mai bună echipă din cele cu care am jucat până acum, asta chiar dacă sunt nişte copii. Este o echipă care stă bine în teren, arată ca o echipă care joacă de mult timp împreună, cu o posesie bună, dar şi noi am făcut un joc foarte bun”, a declarat tehnicianul echipei rovinărene.

În ceea ce priveşte programul viitor ale Jiului, Trofin spune că nu va fi deloc uşor să-şi menţină jucătorii pe aceeaşi linie existând riscul ca unii jucători să-şi piardă capul privind din vârful clasamentului către adversari: „E mai uşor acum după ce ne-am distanţat la 5 puncte, dar această situaţie schimbă uşor datele probelemei. Din acest moment îmi este frică mai mult de echipa mea decât de adversari. Trebuie să fim foarte atenţi pentru a nu se instala o automulţumire, să nu prindem aere de vedete pentru că aşa avem doar de pierdut. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, să fim modeşti şi sper să reuşesc să-i fac pe jucători să fie cel puţin la fel concentraţi ca şi până acum”, a mai declarat Trofin.

Gaz Metan II Mediaş – Jiul Rovinari 0-1 (0-1)

A marcat: Văcaru (min. 30)

Jiul Rovinari: Nicolae – Traşcă, Cîrciumaru, Amzucu, Trofin – Tudorache (min. 88 Filipescu), N. Popescu, Stoian, N. Stanciu – Văcaru (min. 46 Lăcătuşu), Şoşoi (min. 86 Ahriţculesei). Antrenori: Cătălin Trofin şi Gabi Răscol.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.