RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Aihan Omer a recunoscut superioritatea Energiei: „Târgu Jiul a câștigat pe merit”

/ 29 aprilie 2012

Învins la Târgu Jiu de Energia, antrenorul celor de la CS Caraș Severin, Aihan Omer, a recunoscut faptul că în meciul pierdut cu 23-19 de echipa sa, trupa din Târgu Jiu a fost mai bună.

„Târgu Jiul a câștigat pe merit, au fost mai atenți ca noi, au valorificat câteva situații de neatenție din apărarea noastră și îi felicit. Cred că diferența s-a făcut în momentul când noi am aliniat o echipă tânără, când Petrea a ieșit obosit, puțin accidentat, Cuciula s-a cerut și el la schimbare pentru că nu a putut să facă față și a trebuit să intre ceilalți jucători care sunt de 18, 19, 20 de ani. Acolo s-a făcut o diferență de partu goluri și a fost destul pentru echilibrul acestui joc pentru ca Târgu Jiul să câștige”, a declarat Aihan Omer despre modul în care Energia s-a impus în fața echipei sale în partida de la Târgu Jiu. Tehnicianul reșițenilor spune că nu se aștepta la un eșec la Târgu Jiu, dar și în aceste condiții este mulțumit de jocul prestat de elevii săi: „O înfrângere care a fost pentru noi mai puțin așteptată pentru că noi am venit să câștigăm. Noi am făcut de fiecare dată niște meciuri bune la Târgu Jiu și am reușit să luăm puncte. Astăzi nu am reușit, dar, în principiu, sunt mulțumit de jocul echipei, ca și dăruire, ca și motivație. Și-au dorit foarte mult victoria și nu putem să nu remarcăm evoluția multor jucători tineri în echipa noastră și absența unor piese grele cum sunt Pârâianu și Rohozneanu”, a concluzionat Aihan Omer.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.