RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Omer ştie ce-i lipseşte Energiei – AUDIO

/ 7 februarie 2010

Aihan Omer, antrenorul celor de la UCM Reşiţa, spune că s-a temut de meciul cu Energia fiind avertizat de precedentele confruntări cu echipa gorjeană, dar şi de meciurile foarte bune făcute de aceştia pe teren propriu, în special, în acest sezon.

Fostul selecţioner al României consideră că meciul de la Târgu Jiu a constituit un frumos spectacol handbalistic în care, în stabilirea învingătoarei, a contat mult experienţa jucătorilor, mai mare de partea elevilor săi. Aihan Omer a mai precizat că victoria echipei sale este una foarte importantă, ea menţinând Reşiţa în lupta pentru titlu.

Pe de altă parte, antrenorul celor de la UCM Reşiţa spune că jucătorii Energiei sunt valoroşi, însă în alcătuirea unei echipe competitive la Târgu Jiu există un inconvenient de care, în trecut, s-a lovit şi el:

Victoria obţinută sâmbătă la Târgu Jiu este cu atât mai importantă pentru cei de la UCM Reşiţa în lupta pentru titlul de campioni ai României cu cât în turul campionatului, de la Târgu Jiu au plecat învinşi campionii de la HCM Constanţa.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.