RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Marius Toma a recunoscut superioritatea Energiei

/ 7 noiembrie 2010

Antrenorul secund al celor de la SCM U Craiova, Marius Toma, a declarat la finalul meciului pierdut de echipa sa la Târgu Jiu că echipa gorjeană a meritat succesul obţinut şi că acesta era normal în condiţiile în care nivelul resurselor alocate este superior la Energia.

„Am întâlnit o echipă a Energiei foarte bine montată care în început meciul foarte tare şi care a avut procentaje deosebite la aruncări de la semidistanţă şi distanţă, ceea ce a făcut diferenţa în primul sfert. Această diferenţă s-a mărit până la pauză şi am pierdut ritmul de joc, încrederea şi concentrarea urmând acest dezastru pentru că după părerea mea echipele sunt mult mai aproape ca valoare decât arată acest rezultat. Urez oltenilor de la Energia mult succes pentru a-şi atinge obiectivul pentru că au resurse mai mari decât noi”, a declarat Marius Toma pentru www.sportingorj.ro . Secundul echipei craiovene a precizat însă că echipa sa are resurse pentru a obţine rezultate mai bune în acest sezon, aşa cum a demonstrat-o în partide precum cele cu Asesoft sau CSU Atlassib Sibiu: „SCM U Craiova are obiectiv locurile 9-12, avem un buget rezonabil şi eu cred că nu în acest meci ne-am dovedit valoarea, ci în celelalte partide aceasta fiind cea mai slabă din acest sezon”, a adăugat Marius Toma.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.