RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Potaissa Turda a învins trupa lui Andrieș și a câștigat Cupa Energia

/ 12 aprilie 2012

Meciul vedetă al Cupei Energiei, dintre echipa gazdă și Potaissa Turda, a fost câștigat de oaspeți, care au plecat acasă în postura de câștigători ai turneului organizat la Târgu Jiu.

Energia a cedat cu 29-33 în ultima partidă disputată la Cupa Energia în fața echipei din Turda, dar antrenorul Liviu Andrieș s-a arătat destul de mulțumit, țelul său fiind acela de a-i alerga pe jucătorii săi cât mai mult, în această perioadă urmărind în special aspectul pregătirii fizice: „A fost un turneu în care au jucat toţi, iar la unii jucători se vede că le lipsesc jocurile. Ne-am atins obiectivul acela de-a ne pregăti fizic. Au fost patru meciuri în care s-a alergat şi am pus osul la treabă. Am pierdut cu Turda, e un eşec care ne-a arătat slăbiciunile, dar sunt mulţumit de pregătirea fizică de la acest turneu. Au fost şi momente bune şi mai puţin bune. Când faci improvizaţii nu mai iese jocul. Am alergat şi asta e bine”, a concluzionat tehnicianul târgujian.

Antrenorul echipei câștigătoare, Horaţiu Gal, spune că turneul de la Târgu Jiu a fost o bună oportunitate de a-și pregăti elevii pentru duelul cu Universitatea Cluj: „Venim cu plăcere la Târgu-Jiu. Suntem în relaţii bune cu cei de aici. A fost un turneu bun de pregătire pentru toată lumea. Pe noi ne aşteaptă derbyul cu U Cluj. E bine că s-a terminat fără accidentări. Nu am venit să câştigăm, ci să verificăm lotul. Rezultatele nu s-au pus pe primul plan. Nu sunt mulţumit de meciul cu Oradea, dar de cel cu Energia sunt”, a declarat antrenorul celor de la Potaissa Turda.

Energia a încheiat turneul cu doi jucători accidentați, dar Liviu Andrieș speră ca la meciul cu Steaua, programat vinerea viitoare, ambii jucători să fie recuperați: „Apolzan are o contuzie, lovitură oarbă în muşchi. Mai grav este la Andrei Popescu, sper ca după sărbători să fie apt pentru meciul de la Steaua. De Paşte toți jucătorii sunt liberi, revin marţi la antrenament”, a încheiat Andrieș.

Rezultatele înregistrate la Cupa „Energia”

 

Energia 2 Pandurii Târgu Jiu – Potaissa Turda 34-40,

Energia 1 Pandurii Târgu Jiu – CSM Oradea 33-30,

Potaissa Turda – CSM Oradea 32-32,

CSM Oradea – Energia 2 Pandurii Târgu Jiu 30-26

Energia 1 Pandurii Târgu Jiu – Potaissa Turda 29-33.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.