RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Lemnaru a debutat în fotbal ca portar

/ 26 aprilie 2012

Jucătorul care are cele mai mari șanse de a înscrie primul de șapte ori pentru Pandurii într-un singur sezon a jucat în vremea junioratului în poarta echipei sale.

Vali Lemnaru își aduce aminte de perioada în care juca fotbal cu mănuși în mâini: „Au trecut mulţi ani… În copilărie, la juniori am fost portar, când m-am dus la Sportul. Apoi am considerat că e mai bine în câmp pentru că eram şi mic de statură în acea perioadă. După ce am stat un an la Sportul, am plecat din nou la Lehliu şi acolo, la juniori, a început ascensiunea mea”, a explicat atacantul Pandurilor drumul său din poartă în atac, amuzându-se acum dacă i se spune că ar reprezenta o soluție pentru echipa gorjeană dacă potrarul s-ar accidenta sau ar fi eliminat după ce antrenorul ar termina de efectuat schimbările.

Lemnaru, care pe 24 iunie va împlini 28 de ani, s-a născut în Călărași și a mai jucat fotbal, înainte de a ajunge la Pandurii, la Sportul, Poli Timișoara, Dunărea Călărași, Dinamo, CSM Ploiești și U Cluj.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.