RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş anunță modificări în primul unsprezece

/ 26 aprilie 2012

Pentru Pandurii urmează o perioadă extrem de dificilă în campionat, cu o frecvență de jocuri demnă de campionatele puternice din Europa, însă dimensiunea și valoarea lotului rămân de nivelul Ligii I.

În aceste condiții, în care Pandurii trebuie să joace de șapte ori în doar trei săptămâni, iar în lot are foarte mulți jucători la limita suspendării, Grigoraș se gândește cum să-și asigure o echipă și pentru meciurile următoare, nu doar primul pe care trebuie să-l joace: „Surprize cred că vor fi în primul unsprezece pentru meciul cu U Cluj, mai ales în perspectiva partidei cu Sportul. Aşa că vom da şanse şi la alţi jucători pentru că trebuie să vedem pe cine putem conta cu adevărat în perioada următoare. În afara problemelor medicale, la aceast oră avem opt jucători la limita suspendării pentru cumulul de cartonaşe galbene. Vom încerca să folosim un nucleu de 15-16 jucători pentru fiecare meci”, a declarat antrenorul Pandurilor. Acesta mai spune că echipa sa trebuie să lupte în continuare pentru atingerea obiectivului impus: „Mai avem de tras pentru a aduna punctele necesare îndeplinirii obiectivului. Cred că ne mai trebuie minimum încă 6 puncte în condiţiile în care avem în faţă un program infernal, cu 7 meciuri în 21 de zile. Avem sâmbătă cu „U” Cluj şi marţi cu Sportul, apoi vine acea serie extrem de grea de 3 meciuri cu granzii. De aceea trebuie să fim precauţi şi să nu forţăm cu unii dintre jucătorii noştrii cheie. Dacă aş şti sigur că o să câştigăm la Cluj, atunci chiar aş risca totul, dar nu ştim…”, spune Grigoraș.

Pentru meciul de pe Cluj Arena, Pandurii s-ar putea să nu se poată baza pe serviciile lui Maxim și Pintilii, jucători care acuză anumite probleme medicale, s-au antrenat la ultima ședință de antrenamente, dar nu la capacitate maximă, antrenorii dorindu-și pe teren jucători apți, dar și să nu riște accidentări mai grave pentru cei doi în cazul în care vor juca nerefăcuți.

Nici Petre Grigoraș nu a fost ocolit de probleme în ultima vreme, antrenorul pandurilor lipsind de lângă echipă în această săptămână din cauza unor probleme medicale, de pregătirea echipei ocupându-se secunzii săi, Marian Dinu și Dan Moței, și preparatorul fizic Gheorghe Avram.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.