RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari a cedat la Prometeu

/ 24 aprilie 2012

Jiul Rovinari nu își regăsește cadența din prima parte a turului de campionat și a pierdut din nou, scor 2-1 (2-0), în deplasare, cu Prometeu Craiova.

Gae a înscris de două ori în prima jumătate de oră a meciului pentru gazde profitând de jocul anost al rovinărenilor din prima repriză. „Am avut două reprize diametral opuse. În prima am jucat sub orice critică, fără ambție și am fost depășiți la toate capitolele. Am primit primul gol în urma unei faze fixe, de care mă și temeam cel mai mult. În minutul 5 aveau deja cinci cornere și au făcut 1-0, apoi am primit și golul doi la o bâlbâială în careul nostru și asta a fost prima repriză. După pauză am jucat altceva, am găsit ambiția, dar ne-a lipsit norocul”, a declarat antrenorul Jiului, Cătălin Trofin. Nevoiți să joace cu multe improvizații, pentru jocul de la Craiova lipsint Stanciu, suspendat, și Șoșoi, Trofin și Costescu, accidentați, rovinărenii au avut o sumedenie de ocazii în partea a doua a meciului dar numai una dintre acestea a fost fructificată, șutul lui Fotescu din minutul 75, din unghi, fiind deviat în propria poartă de un jucător craiovean. Văcaru a șutat puternic, direct în portar, din doar 5 metri, Ahrițculesei a ratat și el din 2-3 metri trimițând pe lângă poartă, iar călcâiul lui Fotescu a fost scos de pe linia porții de un fundaș al celor de la Prometeu, acestea fiind imensele ocazii avute de elevii lui Trofin în partea a doua din care Jiul putea obține măcar un punct.

Prometeu Craiova – Jiul Rovinari 2-1 (2-0)

Au marcat: Gae (min. 5 și 25) / Fotescu (min. 75)

Jiul: Nicolae – Tudorache, Lăcătușu, Ahrițculesei, Văcaru – Ecobici (min. 50 Vozaru), Stoian, D. Popescu, Davițoiu – Mondescu (min. 70 Bugă), Fotescu. Antrenor: Cătălin Trofin.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • cris spune:

    podareeee,ti ai batut joc de echipa orasului,ai dat afara o gramada de jucatori sa aduci tu folbalisti. pacat de filip ca te lasa sa faci ce vrei.semeni un pic cu gigi becali ..la prostie..din echipa de promovare ai vandut meciuri cu oamanii tai ca sa nu-i mai platesti pe jucatori.acu iti mai ramane sa retrogradezi echipa.rusine.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.