RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victorie fără emoți a Energiei la Chiajna

/ 20 aprilie 2012

Steaua nu a rezistat în fața Energiei în meciul disputat la Chiajna decât vreme de zece minute, elevii lui Liviu Andrieș reușind să se impună categoric, scor 21-29 (12-16) în ciuda problemelor de lot pe care tehnicianul gorjean le-a avut la acest meci.

Pentru meciul cu Steaua, Andrieș se temea că nu-l va putea folosi pe Andrei Popescu, însă socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea de la Chiajna, tehnicianul Energiei confruntându-se cu noi probleme, pe lângă vechii accidentați Enache și Mocanu, lipsind și Mazilu și Mledenciu. Chiar și cu aceste absențe importante, Energia a reușit un joc bun, controlat autoritar vreme de 50 de minute: „Începutul a fost puțin mai greu, primele zece minute au fost mai echilibrate, apoi am reușit un joc foarte bun ținând cont și de absențele pe care le-am avut. Rezultatul este unul bun, evoluția jucătorilor m-a mulțumit, iar portarul Dragomir a avut un meci extraordinar, el reușind 22 de intervenții în cele 48 de minute în care l-am folosit”, a declarat, pentru www.sportingorj.ro, Liviu Andrieș, antrenorul Energiei.

Cei mai buni marcatori ai Energiei în meciul cu Steaua au fost Păiuș, Asoltanei și Apolzan, toți cu câte șapte reușite. Următorul meci al trupei lui Andrieș este programat sâmbăta viitoare, de la ora 18:00, Energia primind la Târgu Jiu vizita celor de la CS Caraș Severin.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.