RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș se teme de forța contraatacurilor echipei lui Sabău

/ 12 aprilie 2012

Pandurii este încă în căutarea primului succes pe teren propriu din 2012, echipa gorjeană având deja patru meciuri consecutive încheiate la egalitate la Târgu Jiu, antrenorul Petre Grigoraș punându-și speranțe în meciul cu cu FCM Târgu Mureș pentru a sparge gheața.

Grigoraș știe că o victorie contra echipei lui Ioan Ovidiu Sabău nu se obține ușor: „Avem nevoie de victorie, altfel situația noastră se îngreunează rău de tot și cred că și băieții au înțeles că dacă nu câștigăm acum intrăm într-o pasă proastă. Întâlnim o echipă foarte bine organizată, o echipă care ocupă bine zona centrală a terenului și care pleacă bine pe contraatac cu jucători de viteză, și Bumba și Astafei au o viteză bună, și au în componență și jucători cu experiență. Meciul este dificil, dar trebuie să-l câștigăm cu sufletul, cu inima, mai ales că trebuie să jucăm fără spectatori”, a declarat antrenorul pandurilor.

După partida de la Ploiești, în care Pandurii a evoluat mult sub ceea ce a arătat nu doar în turul campionatului, dar și în primele meciuri din această primăvară, Grigoraș spune că a încercat să le readucă aminte jucătorilor săi care au fost coordonatele succesului echipei gorjene în prima parte a campionatului: „Am avut niște discuții mai aprinse puțin cu jucătorii și sper ca ceea ce poate am crezut că e de la sine înțeles, niște lucruri pe care ei trebuiau să le înțeleagă deja pentru că suntem de ceva timp împreună și mergeam pe niște principii profesioniste, spun eu, dar a trebuit să le readuc aminte niște lucruri care, din păcate, s-au întâmplat la nivelul echipei. Au jucat cu mai puțină determinare și lucrul acesta e cel care mă deranjează cel mai mult. Și eu și presa, chiar dacă am pierdut, atunci când s-a văzut dorință mare, când am văzut o atitutudine de luptători și de învingători din partea jucătorilor nici eu nici presa nu a spus nimic rău despre ei. Nimeni nu le poate reproșa nimic atâta timp cât ei sunt niște luptători care din minutul 1 până în minutul 90, indiferent de arbitraj, de situație sau de gazon încearcă să dea totul pentru echipă”, a precizat Petre Grigoraș.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.