RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pîrvulescu: „În acest campionat s-au răsturnat toate calculele”

/ 11 aprilie 2012

Președintele executiv al Pandurilor, Eugen Pîrvulescu, spune că echipa sa are misiunea de a câștiga meciul cu FCM Târgu Mureș pentru a evita orice surpriză pe final de sezon, meciurile din retur aducând cu sine o sumedenie de rezultate surprinzătoare care ar putea pune în pericol realizarea obiectivului echipei gorjene.

„Nu ştiu dacă mai putem spune că e vreun meci uşor în Liga 1 mai ales după ce se întâmplă în ultimele etape. Pot să spun că de la începutul returului au fost numai surprize. Nu sunt meciuri care să ştii cine bate dinainte. În acest campionat s-au răsturnat toate calculele, apar rezultate imprevizibile, campionatul s-a strâns foarte mult. Echipele din subsol care în tur nu a aveau nicio şansă să scape acumulează puncte etapă de etapă, şi nu câte un punct ci câte trei. E un campionat nebun, pentru noi jocul de sâmbătă e foarte important. Avem 36 de puncte şi ne uităm în spate şi uitându-ne în spate se apropie de noi acele echipe de jos. Nu ar trebui să avem emoţii, şi avem nevoie de cele trei puncte. Vrem victoria pentru a ne îndeplini obiectivul”, a declarat Eugen Pîrvulescu despre evoluția Ligii I în etapele scurse din retur.

Președintele gorjenilor spune că așteaptă ca la stadion să-și facă apariția câți  mai mulți copii și femei, Pandurii având nevoie de sprijinul acestora la partida cu FCM Târgu Mureș: „În meciul cu Mureş ne ispăşim etapa de suspendare. Mă bucur că Federaţia şi Liga au decis ca la meciurile fără spectatori să aibă totuşi acces femeile şi copii sub 14 ani. Aşteptăm sâmbătă fanii noştri, avem nevoie de spectatori, intrarea va fi liberă”, a mai declarat Eugen Pîrvulescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.