RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pîrvulescu: „Am primit 30-40 propuneri de jucători” – VIDEO

/ 10 ianuarie 2012

Președintele executiv al Pandurilor, Eugen Pîrvulescu, spune că pe adresa clubului gorjean au sosit numeroase propuneri din partea impresarilor care doresc să aducă jucători la Târgu Jiu.

„O să vină 5-6 jucători în probe. Dar asta nu înseamnă că vor rămâne. Îi testăm şi dacă nu confirmă pleacă, dacă sunt jucători interesanţi rămân şi îi urmărim în continuare. E perioada în care toată lumea vrea să-şi vândă marfa. Toată lumea vorbeşte frumos de jucători, dar vrem să-i vedem pe dreptunghiul verde nu de pe DVD-uri sau internet. Am primit 30-40 propuneri de jucători”, a declarat executivul Pandurilor.

Unul dintre jucătorii propuși Pandurilor în această iarnă este Tiago Targino, un atacant pe care și MM Stoica l-a urmărit în vederea unui transfer la Steaua. Targino are 25 de ani, este legitimat la Vitoria Guimaraes, locul 7 în prima ligă portugheză, și este fost internațional de tineret al Portugaliei deși este brazilian. În acest sezon a evoluat în șapte meciuri în prima ligă portugheză și a jucat patru meciuri și în Europa League cu Vitoria Guimaraes contra danezilor de la Midtjylland, în poarta cărora a și înscris un gol, și a spaniolilor de la Atletico Madrid.

Sport in Gorj vă va mai prezenta în zilele următoare și alți jucători interesanți propuși Pandurilor în această iarnă.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.