RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș: „Evoluţia de la Ploieşti nu o veţi mai vedea niciodată în acest campionat”

/ 10 aprilie 2012

Tehnicianul Pandurilor vede un meci estrem de greu pentru Pandurii în compania celor de la FCM Târgu Mureș, dar nici nu concepe alt rezultat decât victoria, Grigoraș promițând în același timp că evoluția slabă de la Ploiești nu va mai fi repetată de elevii săi în acest sezon.

Grigoraș nu uită nici faptul că echipa sa va fi nevoită să joace și fără suportul fanilor, la meciul cu FCM Târgu Mureș fiind permis doar accesul femeilor și al copiilor până în 14 ani: „Jucăm acasă, dar să nu uităm că jucăm fără spectatori. O să vedem câte mămici şi copii o să vină la meci. Aşa cum erau, trei, patru sau cinci mii de spectatori, erau foarte buni, erau o susţinere morală pentru noi. Din păcate, trebuie să suferim pentru greşela unuia sau altuia. Cu spectatori, fără spectatori suntem obligaţi să câştigăm. Sunt convins că evoluţia de la Ploieşti nu o veţi mai vedea niciodată în acest campionat”, a declarat antrenorul echipei gorjene. Pentru acesta, o victorie în meciul de sâmbătă ar însemna în mare proporție îndeplinirea obiectivului, acela de clasare în primele 10 echipe la finele sezonului: „Suntem obligaţi să câştigăm sâmbătă şi să ne liniştim pentru a putea privi către celelalte partide în ideea de a ne îndeplini obiectivul pentru că nici nu vreau să mă gândesc la evitarea retrogradării. Ne trebuie o schimbare, un şoc şi ne vom reveni. Şocul acesta sper să-l produc săptămâna asta. 100 % vom avea un Paşte fericit dacă vom câştiga jocul cu Târgu Mureş şi putem privi cu încredere şi realizarea obiectivului de clasare în primele zece”, a încheiat Petre Grigoraș.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.