RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Astra – Pandurii, un meci cu ambiții în fiecare tabără

/ 5 aprilie 2012

Pandurii va juca duminică la Ploiești în compania Astrei, o echipă care are o nouă conducere asigurată de Dinu Vamă, iar pe bancă a fost instalat Mircea Rednic, situație care poate fi un handicap pentru trupa lui Grigoraș.

Tehnicianul Pandurilor atrage atenția asupra faptului că jucătorii Astrei vor arăta multă determinare în joc dorind să se facă remarcați în ochii noului antrenor: „Întotdeauna când e o schimbare de antrenor poate să fie o emulaţie mai mare în rândurile jucătorilor. Aţi văzut acum şi schimbarea de antrenor la Astra Ploieşti, un antrenor foarte cunoscut, un preşedinte de asemenea cunoscut. Sunt convins că fiecare jucător de acolo va încerca să-i demonstreze că merită să rămână şi din vară”, a dclarat Petre Grigoraș. Acesta spune totuși că lucrurile nu se pot schimba peste noapte și Astra nu poate surprinde decât prin atitudine: „Fiecare antrenor are filosofia lui despre fotbal. Nu ştiu ce poate schimba într-un timp aşa scurt, dar din punct de vedere al atitudinii sunt convins că va fi un plus”.

Antrenorul Pandurilor așteaptă și de la jucătorii săi o tresărire de orgoliu după ce în tur Astra s-a impus la Târgu Jiu: „Avem meci greu, dar ar trebui să avem şi noi puţin orgoliu pentru că în tur am pierdut absolut nemeritat pe teren propriu şi poate orgoliul din noi va renaşte şi vom obţine un rezultat bun. Avem nevoie de asta”, a încheiat Grigoraș.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.