RSS post comments feeds rss email feeds twitter

O etapă fără spectatori pentru Pandurii

/ 4 aprilie 2012

Intrarea celor doi spectatori pe teren la meciul dintre Pandurii și Steaua îi costă pe suporterii echipei gorjene, care nu vor putea să-și susțină favoriții la următorul meci de pe teren propriu.

Comisia de Disciplină din cadrul LPF a analizat cazul de la Târgu Jiu și, având în vedere și faptul că nu au fost consecințe grave după pătrunderea pe suprafața de joc a celor doi suporteri, a luat decizia aplicării unei pedepse minime, o etapă fără spectatori pe arena gorjeană: „Am primit o etapă fără spectatori și o amendă de 20.000 de lei. Acestea sunt regulamentele și nu aveam ce face, o pedeapsă mai mică nu puteam primi. Sperăm ca din partea Federației Române de Fotbal să primim acceptul de a avea voie să primim în tribune femeile și copiii, așa cum s-a întâmplat în cazul Ploieștiului. Asta este, în sâmbătă Paștelui ne va fi oricum destul de greu să strângem multe femei la stadion, sperăm însă ca un număr cât mai mare de copii să poată fi în tribune. Noi chiar avem în derulare o serie de acțiuni în școli și licee în această săptămână, iar o serie puști din cei la care ne ducem noi acum sperăm să fie în tribune la meciul cu Târgu Mureșul”, a declarat președintele executiv al Pandurilor, Eugen Pîrvulescu, pentru www.sportingorj.ro.

Comentează!

5 Comentarii până acum

  • Other spune:

    Amenda si pierderea provocata de biletele nevandute pt meciul cu Tg-Mures trebuie imputate agentilor de paza care nu si-au facut datoria comform contractului ! De ce stau acesti agenti ca la expozitie pe pista ? Doar sa-i admire spectatorii ?

    • gorjinhio spune:

      Ai perfecta dreptate ne-au privat de un meci din cauza unor derbedei nenorociti!!!! Puscarie pentru cei doi orbeti!!!!!

  • gabi spune:

    Si de la derbedeii.aia doi ar trebuii sa ceara clubul despagubiri!

    • gorj spune:

      Dupa meciul de la Astra nu este niciun bai, din contra trebuia sa le dea pana la sfarsitul returului, sa numai asistam la umilinte LIVE!!!!!

      • ILoveEnergia spune:

        Nenea Gorj, nu am vazut in viata mea (!!!!!!) un frustrat mai mare ca tine. Un invidios care da in penibil. eu zic ca te-ai invatat cu binele domnule. Ce pretentii ai cand avem un lot ATAT de subtire fata de sezonul trecut?????? Esti total pe langa !!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.