RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Tamboura, „Adebayor”-ul Pandurilor

/ 28 martie 2012

Transferat în această primăvară de Pandurii, atacantul Mahambe Tamboura încă nu știe dacă va putea sau nu să joace pentru echipa gorjeană în acest sezon, dar spune că a venit pentru a se pregăti cât mai bine alături de noii săi coechipieri.

„Din păcate nu știu dacă voi juca în acest an la Pandurii. Mă voi pregăti fizic pentru sezonul viitor. Cred că principala problemă este cea fizică, dar și cea tehnico-tactică. Trebuie să învăț planurile echipei și de aceea am venit mai devreme, să mă obișnuiesc cu echipa, cu antrenorul. Am venit cam târziu și documentele mele, din păcate, au ajuns și ele cam târziu”, a declarat Mahambe Tamboura, jucător poreclit deja de colegi Adebayor: „Colegii îmi spun Adebayor, probabil și profilul meu, înfățișarea, aduce cu cea a lui Adebayor. La Pandurii, în primul rând mă gândesc să joc cât mai bine. Joc ce este nevoie la echipă, dar îmi place să joc atacant, vârf”.

Remarcat de conducerea Pandurilor la un meci din Antalya contra macedonenilor de la Shkendija, Tamboura își aduce aminte de acea partidă cu plăcere: „Îmi amintesc foarte bine că am jucat în Antalya contra Pandurilor. Am marcat două goluri și am dat o pasă decisivă, apoi echipa și managerul meu au fost contactați și acum, iată-mă aici!”, a mai spus atacantul din Mali. Acesta a demonstrat că numele mari ale fotbalului românesc nu-i sunt deloc străine și a precizat că a urmărit și jocurie echipelor romînești din cupele europene: „Fotbalul românesc este unul foarte bun, îl știu de la televizor. Știu despre jucători mari precum Gheorghe Hagi, Moldovan sau Adrian Mutu. Sunt mulți jucători români buni. Campionatul, de asemenea, este unul bun. Pot să spun că am urmărit echipe românești evoluând în Champions League sau Europa League și cred că un campionat excelent”, a concluzionat Tamboura.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.