RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Se va debloca atacul Pandurilor la Vaslui?

/ 15 noiembrie 2011

Lemnaru speră ca atacul Pandurilor să se descătușeze tocmai în Moldova, în fața Vasluiului, una dintre echipele angrenate în lupta pentru titlu.

Redevenită o echipă de 1-0, 0-0 sau 0-1, Pandurii trece printr-o criză de formă a atacanților săi, iar Lemnaru spune că revenirea ofensivei la nivelul din primele etape ale turului ar putea începe cu meciul de la Vaslui, acolo unde spune că echipa sa este capabilă de o nouă surpriză: „Problema e că nu mai marcăm goluri. S-a văzut şi în ultimele rezultate. Am făcut egal la Sportul, am pierdut cu Oţelul. Nu ştiu ce se întâmplă. Nu ne mai creăm ocazii de gol, e şi lipsa de formă a atacanţilor. Sperăm să ne revenim la Vaslui. Avem aceleaşi şanse ca la fiecare meci. Nu cred că Vasluiul e o echipă care să fie de neînvins. Dacă noi jucăm bine, o să scoatem un rezultat bun. În mod sigur dacă marcăm ne facem meciul mai uşor. Cât nu marchezi, e greu să obţii puncte acolo. Îmi este dor să marchez. Important e însă jocul echipei. Dacă aş marca ar fi şi mai bine”, a declarat atacantul Pandurilor.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.