RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic: „Managementul clubului nu ne-a ajutat!”

/ 25 martie 2012

Antrenorul Energiei, Slobodan Nikolic, spune că înfrângerea din fața Piteștiului vine ca urmare firească a situației tensionate din cadrul echipei după ce jucătorii acuză restanțe financiare de aproape trei luni.

„Așa cum s-a întâmplat de zece ori în acest campionat, Piteștiul a jucat foarte bine în deplasare, știam acest lucru, dar mi-a fost greu să motivez jucătorii care se gândesc în altă parte, de ce nu au fost plătiți, dacă au oferte mai bune, dacă pleacă sau nu… Sunt trei jucători care au în acest moment oferte mai bune din altă parte. Nu i-am putut motiva, am jucat bine doar 15 minute”, a declarat Slobodan Nikolic despre situația de la echipă.

Tehnicianul echipei gorjene spune că a avut probleme cu jucătorii la antrenamentele dinaintea partidei cu BCMU Pitești din cauza acestor probleme financiare și dezvăluie faptul că unii jucători amenință chiar că nu vor face deplasarea la meciul restanță de la Oradea: „Am avut mari probleme la antrenamente, este o realitate, sunt întârzieri de aproape trei luni la salarii și pentru jucători este foarte greu, mai ales că am avut un meci foarte greu joi seara. După această înfrângere, managementul clubului, toată lumea, trebuie să fie alături de noi, să ne ajute să trecem peste această situație. Managementul clubului nu ne-a ajutat, mai sunt zece zile până la sfârșitul sezonului regulat, trebuie să plătească restanțele financiare. În momentul de față mai sunt trei meciuri, dar nu se știe cine va merge la Oradea marți pentru că sunt jucători care se vor adresa către FIBA, astfel că managementul trebuie să găsească o soluție pentru a ajuta echipa. Ajutorul nu vine deocamdată decât din partea domnului Cumpănașu, a lui Radu Stroescu, a mea și a publicului minunat care este la sală, dar este mult prea puțin pentru a rezolva această situație. Târgu Jiul este un oraș baschetbalistic tânăr, dar managementul clubului trebuie să știe că dacă un jucător depune o plângere la FIBA, în 15 zile conturile sunt blocate și astfel dacă cei din conducere și lumea din oraș nu mai vrea să aibă echipă de baschet, nu este vina mea”, a declarat antrenorul Energiei, Slobodan Nikolic.

www.sportingorj.ro 

 

 

Comentează!

12 Comentarii până acum

  • realgorj spune:

    Cineva ar trebui sa-i explice lui Slobodan Nikolic ca sintagma ,, managementul clubului ” e un pleonasm. Care management ? Al lui gore popescu ??!!

  • gicu spune:

    Poate pentru rezolvarea problemelor financiare se implica si conducerea judetului . Dl presedinte Calinoiu credem ca vine din placere si pasiune la meciurile de baschet , iar gestul de aseara a fost frumos si speram sa nu fi fost facut doar cu scop electoral . Ii dorim prezenti si financiar . Echipa Pitestiului apartine primariei , la noi nu s-ar putea schimba ceva in viitor ,ca de doi ani aceasta echipa frumoasa cu un public minunat sta numai in coada de peste . Poate reusim sa-l aducem pe dl. Condeescu la echipa si nu ar mai fi probleme financiare.(vezi fotbalul).

    • fanica spune:

      Calinoiu DE RAHAT ! Ca de obicei! Pai ,jucatorii sunt morti-copti ca nu sunt platiti si el vine cu flori la Porter , face poze si pa….. M-am saturat de ”joaca” asta cu echipa de baschet ! Pacat de jucatori , pacat de noi care ii incurajam , pacat de copii….

    • danfan spune:

      Si ,ca sa vezi coincidenta ,in presa nu s-a scris si nu se scrie nimic despre baschet (numai despre victoria la h. si victoria la f.) despre victoria cu TM. pauza…. Probabil asteptau un esec… O fi vreun semn !? De rau , ca de bine….
      Felicitari DOAMNEI DIN PUBLIC , care, candva a facut un tort pentru un jucator ! Ar putea sa invete si calinoiu de la dansa! Auzi , sa vi cu flori ! Doamne ,fereste !

  • MarmoţikaSs spune:

    Sa fim seriosi , la meciul cu timisoara nu au fost aceste probleme ? BA DA !!!

  • Cristian spune:

    Felicitari tuturor jucatorilor!atat s-a putut ieri!!Dar stiu sigur ca si-au dorit din tot sufletul sa castige acest meci.Programul lor a fost foarte aglomerat in ultima perioada si,asa e viata,cu bune si rele.Lor trebuie sa le multumim ca exista aceastta aceasta echipa,ca abia asteptam meciurile lor,ca reusim sa uitam de griji cand mergem la Sala si cantam si strigam pt.ei.Sanse mai sunt iar noi trebuie sa luptam sa pastram aceasta echipa.Astazi am vazut stirile locale care au inceput cu fotbalul,handbalul si la final baschetul,desi dragostea suporterilor este in ordine invers proportionala!Ma uitam la meci la mai marii Clubului parca se bucurau de esec!!!Se gandeau ca trebuie sa le plateasca salariile pt.ca in viata trebuie sa si dai ca sa primesti.Din pacate nu pot sa traiasca doar cu dragostea si sustinerea noastra…Si ar trebui ca la anul sa aduca daca nu un alt antrenor principal macar pe circarul ala de secund sa-l schimbe ca ma apuca nervii cand il vad cum se scalambaie pe langa banca.Ce merit are el la aceasta echipa in afara pilelor care-l impun acolo!!!Pilele lui sun stiute de toata lumea iar caracterul lui deasemenea,caracter care nu este agreat nici de jucatori dar care trebuie sa-l suporte….

    • MarmoţikaSs spune:

      @Cristian , scuze ca ma bag . In mare parte ai dreptate in tot ceea ce spui,intr-un singur loc as vrea sa te contrazic.Parerea mea e ca , antrenorul secund,adica Radu Stroescu chiar se implica in acest moment la echipa.Pot spune ca ajuta !!!Poate aceeasi parere o aveam si eu cum o ai tu , dar nu trebuie sa judecam oamenii , inainte de a stii ce fac ei cu adevarat pentru echipa…Nu conteaza ce face el pe banca . asa se manifesta el … atat vreau sa-ti spun

    • realgorj spune:

      Da, atat s-a putut cu Pitesti. O echipa are zile bune si zile proaste. Nu prea inteleg inversunarea ta impotriva antrenorilor, e parerea ta. Intrebarea este alta : in acest moment, mai-marii ( conducere, sponsori ) doresc sau nu participarea in play-off ? Te poti juca cu nervii jucatorilor neplatindu-i, se rateaza calificarea INTENTIONAT de catre diriguitori, acestia economisesc niste bani, DAR ARUNCA VINA PE JUCATORI. Personal astept un punct de vedere oficial , dar bine documentat si argumentat. Aveti dreptate, si presa locala ( cu foarte mici exceptii ) o cam doare in basca de baschet, majoritatea sunt ,,pamfilseicaristi ” adica ,, etajul si santajul ”!Sa dea Dumnezeu sa ma insel, dar cred ca prin iunie iar trebuie tapetata sala sporturilor ca anul trecut!

  • relu14 spune:

    jenant gestul domnului calinoiu…oare el nu a observat ce fata a facut troupe?si asta pe buna dreptate,omul asteapta de 3 luni sa i se dea banii munciti iar domnul calinoiu,cu un tupeu fantastic care ascunde in el o mizerabila propaganda electorala,vine si ii aduce flori…stii cum e sa muncesti fara sa fii platit domnule calinoiu?nu cred ca ai de unde,nu ai trecut prin asemenea momente…rusineee!!!!

  • realgorj spune:

    Iar acum, dupa comunicatul FRB cum ca nu se mai joaca play-out, numai locul 14 cu 15, unde oricum noi nu ne incadram, treaba e si mai clara. Sefii sefilor, spuneti-ne public ce vreti: play-off sau ,,economii „??? ( eventual pentru h.)

  • Cristian spune:

    @MarmotikaSs:poti sa punctezi,asa cu liniuta care sunt problemele in care se implica antrenorul secund?Poate reusesti sa ma faci sa-mi schimb parerea!!!Pot sa-ti spun ca pe el il intereseaza mai mult sa-si pastreze pozitia si salariul la echipa decat soarta acesteia….Cand a fost numit antrenor secund,chiar el se intreba ce cauta acolo!!!Eu nu judec pe nimeni ci doar spun ca nimic din ceea ce stiu despre caracterul lui nu-l recomanda….Si mai spun,asa ca sustinator din tribuna aia minunata ca nu inteleg anumite decizii ale antrenorilor atunci cand echipa merge bine in teren!!!Ceva de genul:aseara Troupe a fost tinut mai mult pe banca desi avea doar doua greseli,lui Kabengele i se acorda mai multa incredere acum pe final,la Gutoaia tipa Stroescu de zici ca-i apucat de streche,Nikiloc arunca cu haina pe jos de se mira si comentatorii tv….Repet,nu judec pe nimeni dar eu vin cu tot sufletul la Sala si am dreptul sa-mi spun parerea mai ales ca lucrez in domeniul energetic de unde vine in mare parte si salariul antrenorului secund.E cumva obligatoriu sa-mi placa Radu Stroescu??!!

  • MarmoţikaSs spune:

    @Cristian nu este obigatoriu sa-ti placa de RADU.Deocamdata de asta dispunem si se pare ca radu si-a facut bine treaba.-Care este problema ca radu tipa la gutoaia ? nu are voie ? nu este indreptatit ? sau ce ? – uita-te si la declaratie lui coach’ nikolic in care spune ca radu stroescu se implica si el la fel de mult la echipa . – nu cred ca atunci cand a fost numit antrenor secund la echipa el s-a intrebat , cum de a fost posbila treaba asta … asta este parerea ta . – ce caracter are ? cu ce te-a deranjat/deranjeaza? – troupe chiar este unul dintre liderii echipei dar la meciul cu pitesti a prins o zi mai proasta , din cauza asta a fost tinut pe banca ? – da-ti demisia de la locul de munca ca sa nu mai contribui la salariul lui stroescu !!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.