RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari vrea puncte de la Caracal

/ 23 martie 2012

Grila de formare a lui Vălimăreanu, jucător folosit în turul campionatului, i-a costat pe cei de la Jiul Rovinari două puncte, penalizarea făcându-i să pice pe locul 6 în seria a IV-a a Ligii a III-a, la patru puncte de lider, Gaz Metan 2 Mediaș, dar echipa rovinăreană vrea să treacă repede peste acest moment nefericit și să reintre în lupta pentru podium cu un rezultat pozitiv la Caracal.

„Am pierdut două puncte pe teren, cu FC Cisnădie, și apoi am mai pierdut două puncte la masa verde… E greu să ne mai gândim acum la promovare, dar noi strângem rândurile și luptăm pentru a ne afla la final în obiectiv, acela de a ne clasa în primele trei echipe în clasamentul seriei”, a explicat antrenorul Jiului, Cătălin Trofin, situația echipei sale după depunctarea suferită. Tehnicianul rovinărean spune că la Caracal echipa va juca cu gândul de a aduna noi puncte în clasament: „Este un meci greu, dar vom face tot posibilul de a ne întoarce cu punct sau puncte de acolo”.

FC Caracal este echipa care a profitat în mod direct de depunctarea Jiului Rovinari, adversarii gorjenilor făcând rocadă în clasament cu echipa lui Cătălin Trofin. Meciul din această după-amiază se anunță dificil, Jiul având și unele probleme de lot, altele decât vechile accidentări ale lui Cîrciumaru și Vulpe, Fotescu este incert, iar Stanciu este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.