RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari vrea trei din primele trei

/ 2 septembrie 2011

Învingătoare în primele două runde în faţa unor contracandidate la promovare, FC Cisnădie şi FC Caracal, Jiul Rovinari va întâlni în deplasare în runda a treia una dintre surprizele acestui debut de campionat, pe Damila Măciuca.

Cele două formaţii sunt neînvinse în această stagiune şi nici nu au primit gol, fapt care conduce la ideea că partida va fi una extrem de interesantă: “Nu poate fi un meci uşor pentru că este o echipă care are două victorii din două meciuri şi, chiar dacă este o nou promovată, Damila Măciuca a făcut câteva transferuri de la Slatina şi de la Lăpuşata. Sunt pe locul 3, sunt imediat în spatele nostru şi joacă acasă, aşa că pornim de la premisa că ne aşteaptă un meci destul de greu”, a declarat Cătălin Trofin pentru www.sportingorj.ro.

Chiar dacă are probleme de lot la acest meci, mijlocaşul Nicu Popescu acuzând o contractură la spate pentru care medicul i-a recomandat câteva zile de pauză, antrenorul Jiului spune că în acest meci doar victoria este luată în calcul: “Trebuie să mergem acolo la victorie, obiectivul nostru ne obligă să gândim aşa. Chiar şi faptul că jucăm contra unei nou promovate conduce la ideea că un rezultat pozitiv pentru noi în acest meci nu poate fi decât victoria. Totuşi, fotbalul îţi rezervă multe surprize. Eu sper să ne respectăm statutul de favoriţi, băieţii să prindă o formă bună şi să ne întoarcem cu toate cele trei puncte”, a mai declarat Cătălin Trofin.

Partida dintre Damila Măciuca şi Jiul Rovinari, contând pentru etapa a III-a din seria a IV-a a Ligii a III-a, se va disputa sâmbătă pe stadionul “Central” din Măciuca, cu începere de la ora 17:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.