RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari nu vrea să cedeze primul loc în serie

/ 29 octombrie 2010

Jiul Rovinari primeşte astăzi vizita celor de la FC Piatra Olt, o echipă considerată de Cătălin Trofin drept una incomodă însă de care n-are voie să se împiedice în tentativa de a termina turul de campionat pe primul loc în serie.

Pentru acest meci, antrenorul Trofin poate apela din nou la serviciile atacantului Simion Şoşoi, dar acesta va fi doar rezervă: „Şoşoi este apt, dar nu va fi titular pentru că nu e pus la punct cu pregătirea, iar pe Apostol încă îl menajez”. De asemenea, Cîrciumaru, care a fost suspendat la meciul cu FC Drobeta, va fi din nou în centrul apărării alături de Amzucu.

FC Piatra Olt a reuşit să spargă gheaţa în ultima deplasare învingând cu 2-0 la Turnu Măgurele, au două victorii consecutive şi vizează încă un succes, însă rovinărenii nu sunt dispuşi să cedeze puncte pe teren propriu: „Ne gândim doar la victorie şi la încă trei puncte pentru că vrem să rămânem pe primul loc. Cred că va fi cel mai dificil joc de pe teren propriu. Au şi ei un obiectiv îndrăzneţ, sunt proaspăt înfiinţaţi şi s-au făcut investiţii acolo. Au luat şi o serie de jucători de la Minerul Lupeni şi Progresul Corabia, echipe care s-au desfiinţat, dar avem de partea noastră atuul că jucăm acasă”, a declarat Cătălin Trofin pentru www.sportingorj.ro.

În cazul unei noi victorii, rovinărenii încep să viseze frumos: „Dacă trecem cu bine de meciul acesta, obiectivul nostru pentru acest tur de campionat este acela să terminăm turul pe primul loc. Dacă reuşim să intrăm în iarnă pe primul loc ar fi foarte bine pentru noi. Returul va fi mult mai uşor pentru noi pentru că vom avea mai multe meciuri pe propriul teren. Acum avem un avans de doar două puncte, dar la adevăr stăm mult mai bine. Eu mă gândesc la multe, dar o promovare implică multe şi, trebuie să recunoaştem, nu avem încă o bază de liga a II-a. Dar asta îmi doresc, să terminăm pe primul loc pentru a avea apoi o discuţie, cu domnul preşedinte, cu domnul primar, să vedem ce se poate face”, a mai declarat Trofin.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.