RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Rusu strânge din dinți pentru a reveni cât mai curând

/ 14 martie 2012

Chinul lui Adrian Rusu pare să se apropie de sfârșit, fundașul Pandurilor fiind la circa o lună de zile distanță de revenirea pe teren după entorsa de genunchi suferită în Antalya.

Rusu are parte de un program special de antrenament, dar crede că în curând s-ar putea alătura colegilor săi: „Recuperarea decurge chiar bine. De o săptămână încoace progresez pe zi ce trece și, cu ajutorul lui Dumnezeu, trecem și peste asta. E greu de estimat când voi reveni. Optimist fiind, cred  că în trei săptămâni, o lună. Să sperăm că totul va fi OK. Dacă totul decurge cum a fost în ultima săptămână”. Fundașul gorjenilor spune că, pentru un fotbalist, suferințele din tribună sunt mai grele decât cele din teren: „E greu e puțin spus atunci când stai în tribună. Ca fotbalist e greu să nu fii acolo, să joci și să fii lângă echipă. În tribună e mult, mult mai greu. Când joci sau ești pe bancă ești mai aproape și mai detașat, dar în tribună sau acasă e îngrozitor”, a declarat Rusu.

În legătură cu prestațiile Pandurilor și de jocul practicat de echipa gorjeană, Rusu crede că echipa a slăbit, dar jocul este la fel de consistent: „E normal că a slăbit echipa, au plecat unii jucători foarte importanți din angrenajul echipei care în tur și-au făcut datoria foarte bine, dar, așa cum a spus și domn profesor, cei care am rămas trebuie să ducem greul. Dacă stăm să ne plângem, să ne lamentăm, o să ajungem să plângem și după puncte și după glorie și după bani și după tot… Echipa o văd așa cum o știam și în tur. Am demonstrat-o și cu echipa de pe primul meci. Cred că am fost net superiori celor de la Dinamo și echipa arată exact ceea ce a jucat și în tur și cu ce ne-a obișnuit. O familie adevărată, o echipă solidă, muncitoare, care poate să pună probleme oricărei echipe din campionatul românesc”, a mai declarat Adrian Rusu. Acesta spune că va răspunde solicitărilor antrenorului considerând că în curând va fi gata să facă acest lucru: „Eu cred că voi putea fi pregătit 100% din punct de vedere fizic în acest retur. Sunt și un tip ambițios și așa simt și așa cred, că voi fi apt pentru a-mi ajuta echipa în acest final de retur. Dacă e nevoie, oricând sunt gata să intru”.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.