RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia s-a chinuit să bată pe CSM Ploiești

/ 3 martie 2012

Vreme de 35 de minute partida dintre Energia Pandurii Târgu Jiu și CSM Ploiești a fost una echilibrată, în care oaspeții au condus în majoritatea timpului, însă diferența dintre loturile celor două echipe, în special cea de vârstă, și-a spus cuvântul și gorjenii s-au impus cu 30-26 (12-13).

Energia a început letargic meciul cu echipa ploieșteană, elevii lui Mircea Bedivan au condus cu 6-3 în minutul 8, dar gazdele au reușit să întoarcă rezultatul și să preia conducere cu 8-7 în minutul 16. Două goluri ale lui Ghizdăvescu au trecut avantajul de partea oaspeților, un avantaj care s-a menținut până la finele primei reprize, o repriză încheiată cu scorul de 12-13 și grație a două aruncări de la 7 metri ratate de Apolzan.

Lucrurile s-au schimbat radical în partea a doua a întâlnirii. După ce oaspeții erau în avantaj pe tabelă în minutul 34, scor 14-16, au urmat 10 minute în care gazdele au marcat de opt ori, iar ploieștenii n-au avut decât o singură reușită, în minutul 43 tabela indicând pentru prima dată avantajul maxim, de cinci goluri, avut de Energia în acest meci. Partida s-a liniștit pentru o vreme, dar CSM Ploiești s-a apropiat la doar trei goluri și oaspeții au sperat într-o minune pe final. N-a fost loc pentru minuni pentru că Energia a strâns rândurile, a menținut această diferență până la final, iar în ultimul minut de joc Ilieș a mărit-o la patru goluri stabilind scorul final, 30-26.

Energia Pandurii Târgu Jiu – CSM Ploiești 30-26 (12-13)

Sala Sporturilor Târgu Jiu, spectatori: 500

Energia: Rădulescu (6 intervenții), Dragomir (13 intervenții), Apolzan (6), Mazilu (4), A. Poescu (3), V. Popescu, Enache, Șandru, Ilieș (3), Mocanu (1), Păiuș (2), Mledenciu (1), Asoltanei (10), Udriștoiu. Antrenor: Liviu Andrieș.

CSM Ploieşti: Dumitru, Druţu –Zamfir (2), Ghizdăvescu (4), Botezatu (3), Duţu, Dimache (4), Nicolae (7), Vasile, Mihoci (2), Constantinescu (3), Rouă (1), Ene. Antrenor: Mircea Bedivan.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • from Gorj spune:

    care din cei 2 portari care au aparat azi poarta Energiei a avut 13 interventii reusite pt ca in acest articol ati trecut de 2 ori numele lui radulescu? dar parca a aparat si dragomir, el cate parade a avut?

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.