RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic: „Elevii mei au dat 100% pe teren și au jucat din inimă”

/ 1 martie 2012

Victoria importantă a Energiei în fața echipei sibiene, scor 96-81, a fost obținută și grație aportului suporterilor din tribune, este părerea antrenorului Slobodan Nikolic, tehnicianul echipei gorjene felicitându-și și jucătorii pentru modul în care au abordat această întâlnire.

„Încep prin a mulțumi, ca de fiecare dată, fanilor, care au fost excepționali și ne-au purtat spre victorie. Era imposibil să pierdem meciul având parte de o asemenea atmosferă”, a fost prima declarație a lui Slobodan Nikolic după finalul meciului cu CSU Atlassib Sibiu. Tehnicianul sârb al Energiei a evidențiat și apărarea foarte bună practicată de jucătorii săi după pauza mare: „Apărarea pe care am făcut-o în repriza a doua a fost mai bună decât cea practicată în primele două sferturi, căci și eu și jucătorii am fost foarte nervoși, dar la pauza mare am pregătit o tactică ce a dat rezultate. Am purtat multe discuții cu jucătorii, zicându-le că trebuie să jucăm bine după această perioadă în care nu am avut meciuri, încercând să îi motivez. Partida a fost una importantă pentru noi și mă bucur că elevii mei au dat 100% pe teren și au jucat din inimă, au luptat pentru fiecare minge”, a mai declarat Slobodan Nikolic.

Deși consideră nemeritat faultul tehnic ce i-a fost acordat și care a fost la baza revenirii oaspeților la un moment dat, Nikolic spune că a prins bine echipei sale, care a înțeles că trebuie să lupte mai mult pentru victorie: „Ce pot spune despre arbitraj?! Mi-a dat un fault tehnic, spunând că l-aș fi înjurat. Erau 20 de metri între noi, o atmosferă incredibilă făcută de suporteri și era imposibil ca el să mă fi auzit zicând ceva. Mă pregătisem pentru arbitrajul de care urma să avem parte în această partidă și am stat cam tot meciul pe bancă. M-am ridicat și am protestat doar la capacul lui Steffel la Scott, pe care arbitrii l-au văzut ca fault. Acel fault tehnic a fost, într-un fel, bun pentru noi, căci ne-a făcut să jucăm și mai bine, să luptăm mai mult. Ne așteaptă un alt meci greu, împotriva Clujului și consider că este bine că jucăm luni, pentru că simt că suntem într-o perioadă bună și cred că putem obține o victorie importantă”, a încheiat antrenorul echipei gorjene.

www.sportingorj.ro

Comentează!

4 Comentarii până acum

  • realgorj spune:

    Dupa parerea mea, aseara ati facut cel mai bun meci din acest sezon. Am vazut o echipa adevarata, un joc colectiv excelent, unde fiecare jucator si-a facut treaba, in ciuda arbitrajului ostil( cel putin in prima parte). Publicul a fost senzational, si asta ca reactie la jocul pe care l-ati prestat. Vreau sa vad mereu stilul asta de joc, in care toata lumea se implica. HAI ENERGIA!

  • realgorj spune:

    Si poate acum, dupa ce ati vazut arbitrajul, le dati dreptate baietilor si lui Slobodan despre cum au fost ,,tratati” in meciul cu csm bucuresti ( astia nu merita nici macar o litera mare). HAI ENERGIA!

  • abu spune:

    Puteti fi siguri ca atata timp cat jucatorii vor juca asa cum au jucat aseara, fanii vor reactiona la fel!
    Mai avem meciuri foarte grele dar luptand impreuna putem castiga orice meci.
    Bafta in continuare!

  • Dana spune:

    Bravo, băieţi! SUCCES în continuare…
    Pentru cei intersaţi, duminică, 04.03.2012, la ora 14, juniorii U 15 au meci cu cei de la ACS Magic Champions din Bucureşti, în Sala Sporturilor din Tg Jiu.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.