RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic acuză desemnarea arbitrilor Faur și Șerban la meciul cu Sibiul

/ 27 februarie 2012

După ce spune că arbitrii au dezavantajat în mod evident echipa sa în meciul cu CSM București, Slobodan Nikolic, antrenorul Energiei Rovinari, este nemulțumit de faptul că doi dintre acei arbitrii care au oficiat meciul de la București vor fluiera și în întâlnirea de miercuri de la Târgu Jiu la meciul Energiei cu CSU Atlassib Sibiu.

Slobodan Nikolic acuză faptul că arbitrii meciului de la București au urmărit în mod expres elimnarea din joc a lui Guțoaia și Darby: „Sunt foarte mulţumit de apărarea la Martinic, Guţoaia şi Darby s-au apărat bine. La scorul de 52-49 şi apoi 54-50, s-a fluierat un fault inexistent la Guţoaia. Faulturile s-au fluierat diferit, după ce s-a fluierat un fault la Guţoaia imediat s-a fluierat şi al cincelea fault la Guţoaia pentru că s-a întors cu spatele la arbitru şi şi-a făcut cruce. S-a dat fault tehnic, şi nu ştiu de ce. Cât au jucat Darby şi Guţoaia, Martinic nu a marcat multe puncte, a marcat 6 puncte. Pentru a câştiga la CSM trebuie să te aperi bine la Martinic sau Galimore. Ne apărasem extraordinar de bine la Gallimore, dar şi-au intrat în rol arbitrii care ne-au dezavantajat. Arbitrii Şerban şi Faur vor veni miercuri la meciul cu Sibiu dar eu nu mai am încredere în arbitrul Faur”, a declarat Slobodan Nikolic despre prestația celor doi arbitrii pe care acum îi va reîntâlni la Târgu Jiu într-un meci considerat foarte important.

În altă ordine de idei, tehnicianul plav al Energiei critică și jocul foarte slab al pivoților săi: „Dacă nu ar fi venit aceşti arbitrii nu aş fi discutat de ei. Noi am prins o zi proastă, arbitrii au prins şi ei o zi proastă, dar şi pivoţii au prins o zi proastă. Steffel şi Kljajevic au avut un procentaj de 12-3 la aruncări, ceea ce e foarte puţin”, a mai spus Slobodan Nikolic despre meciul pierdut la București cu CSM.

Deși și-ar dori alți arbitri la meciul de miercuri cu echipa din Sibiu, Slobodan Nikolic nu crede că Federația va schimba brigada ce va oficia meciul de miercuri, brigadă în care se vor regăsi și Faur și Șerban: „Nu cred că arbitrii meciului cu Sibiul vor fi schimbați. L-am întrebat pe domnul Faur dacă va veni miercuri la Târgu Jiu. Mi-a spus că va veni fără nicio problemă”, a încheiat antrenorul Energiei.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

13 Comentarii până acum

  • realgorj spune:

    Cei care au fost la meci confirma ce spune Slobodan. Are dreptate cand spune ca nu mai are incredere in arbitrii.Dar noi, publicul, ce facem, stam cu mainile in san cand ne fura pe fata? Vreau si eu sa vad atitudine la meciul cu Sibiul! Chiar daca ar trebui sa scriu atitudine in ghilimele!D-le Tudor, Politia comunitara, nu le dati liber la baieti miercuri?

    • purcelusul vesel spune:

      doamne ce minte bolnava poti sa ai nea nicule.vreau sa ne fure din nou sa vedem ce atitudine o sa aiba oamenii.vrei sa vedem meciul impreuna sa disecam fiecare faza?

      • realgorj spune:

        Purcelus, vad ca nu pricepi ca nu stiu cine e ,,nea nicu”.Problema ta…Esti cumva unul din arbitrii si te trec ceva fiori? Probabil imi pierd timpul cu tine raspunzand la tampeniile astea. Mea culpa.

  • nick55 spune:

    @purcelusul vesel si pentru toti ceilalti care „iubiti” echipa energia: nu am postat NICIODATA altfel decat nick55! cred ca am facut ceva pentru echipa dar s-a terminat! nu mai fac nici bine, nici rau ci doar voi merge la meciuri ca orice spectator dezinteresat de acest club. pentru ca nu mai vreau sa fiu batjocorit de toti cretinii care nu fac nimic ci doar injura pe unde apuca acest club! cred ca si tu ai profitat din implicarea mea, uneori prea mare, la tinerea in viata a echipei de baschet! implicati-va voi si faceti mai mult ca mine! V-AM SALUTAT SI SPER CA LA ANUL SA VEDETI IN SALA DIN TG-JIU DOAR SPORTUL PE CARE IL IUBITI: HANDBAL!

    • realgorj spune:

      Nick55, nu te lua dupa orice pretins ,,jambon” care o tastatura si un neuron. Nu ceda la toti anonimii tampiti care se dau mari fiindca posteaza pe net. Avem o echipa de baschet pe care AVEM OBLIGATIA sa o iubim si sa o aparam prin orice mijloace si nu trebuie sa ne luam dupa toti pustanii si marsavii care nu o mai vor. Eu personal stiu cat ai facut pentru echipa( si acum vor sari tembelii sa spuna ca eu sunt ,,isarovici”) dar nu-i lua in seama. Asta-i dezavantajul internet, pentru o suma modica toti cretinii scriu ce vor. Au net si la spitalul 9, si la balaceanca. Oare ,, purcelul” asta nespalat n-o veni din lumea handbalului, care si-a dus si contabilele la Lisabona?

    • voi spune:

      Esti tare haios chiar daca incepi sa plictisesti prin dovedirea „neimplicarii”.Dubla identitate?!?Echipa are nevoie de liniste nu de cancanuri ieftine.Nu ne lasa Niculeeee ca altfel suntem mancati.Ce ne facem cu voi doi „singurii titani in viata „ai baschetului>”Purcelus” nu mai baga in seama scandalagii si hai sa zicem doar atat:HAI ENERGIA,esti echipa iubita neconditionat.

  • purcelusul vesel spune:

    nea nicule iti cunoastem prea bine expresiile sa ne prostesti asa usor.rade lumea de tine in sala sporturilor si baietii de la echipa.lasa-l in pace pe cumpanasu ca deocamdata el e presedintele echipei,el semneaza pe ceea ce face si el raspunde.dumneata esti doar un suporter si nimic altceva

  • GORE spune:

    LA CE ORA ESTE MECIUL CU SIBIUL PT. CA PE SITE-UL ENERGIEI ESTE TRECUT LA ORA 19 !?

  • purcelusul vesel spune:

    Baieti,astazi puteti spulbera toate emotiile.pierdeti cu sibiul sa se linisteasca si suporterii astia de pe site (sau suporterul asta care comenteaza de pe 5 nume diferite,toata lumea stiind ca e nea nicu isarovici)

  • Gigi Topor spune:

    In loc sa faceti galerie calumea si sa confiscati trompetele alea de k.k.t va jigniti unii pe altii aiurea ,tipic romanesc , bulgaresc si de neam prost.

    Esti suporter adevarat pai canta frate la meci vino cu mesaje, cu pancarde in care sa critici nepotismu si managementu prost si daca te fura arbitrii pe fatza la meci asteptatii dupa meci si jucatii pe cap.Hai ceau

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.