RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari joacă sâmbătă cu FC Olt

/ 24 februarie 2012

Jiul Rovinari a trecut peste problemele legate de cantitatea mare de zăpadă căzută pe terenurile de antrenament și, după ce și-a eliberat terenul sintetic, va juca mâine un joc amical.

Elevii lui Cătălin Trofin vor juca mâine în compania celor de la FC Olt, echipă care activează în liga a II-a, tehnicianul rovinărean declarând că are mult de recuperat după ce antrenamentele din ultima vreme au fost afectate de condițiile meteo: „Am făcut abia de vineri antrenamente mai serioase, pe o jumătate de teren, un antrenament bun, cu finalizare. N-am apucat deloc să lucrăm în această perioadă pe compartimpente și este destul de greu. Încercăm acum, pe ultima sută de metri, să reglăm aceste probleme”. Cătălin Trofin spune că echipa sa se mai află în discuții cu doi jucători de la Deva, un fundaș central și un mijlocaș ofensiv care poate juca în spatele vârfului, dar și atacant.

Jiul Rovinari și FC Olt se vor întâlni sâmbătă, de la ora 12:00, pe terenul sintetic din cadrul Complexului „Tineretului” din Rovinari.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.