RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari a pierdut amicalul cu Gaz Metan Podari

/ 16 februarie 2012

Jiul Rovinari a disputat ieri un joc amical la Podari în compania echipei locale Gaz Metan Podari, echipă antrenată de Fane Stoica.

Echipa rovinăreană, aflată la primul joc pe zăpadă, a cedat cu 2-0 (1-0), antrenorul Cătălin Trofin declarând că a folosit această partidă pentru a face mai multe teste pentru apărarea sa, una total schimbată față de turul campionatului: „A fost un meci slab din toate punctele de vedere. A fost prima dată când am jucat pe zăpadă, în ultima vreme noi lucrând fizic pe alei și în sală. Am încercat să găsesc soluții pentru apărare, dar sunt mari probleme acolo deocamdată. Costescu încă nu s-a integrat, se vede că nu suntem omogeni. Nici nu avem cum să fim încă dacă nu am apucat să lucrăm tactic. Sperăm să se amâne campionatul pentru a avea mai mult timp la dispoziție să punem la punct problemele mari pe care le avem în apărare”, a declarat tehncianul celor de la Jiul Rovinari.

Gaz Metan Podari – Jiul Rovinari 2-0 (1-0)

Jiul Rovinari: Nicolae – Tudorache, Costescu, Ahrițculesei, Davițoiu – Stanciu, Popescu, Stoian, Popovici – Fotescu, Șoșoi. Au mai jucat: Constantinescu, Dinu (jucător venit în probe de la Vișina Nouă), Vozaru, Toader, Ecobici, Lăcătușu, Filipescu, Văcaru, Bugă. Antrenor: Cătălin Trofin.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.