RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari, la a doua săptămână de pauză

/ 17 martie 2011

Jiul Rovinari mai contabilizează în acest weekend o săptămână de pauză competiţională, după amânarea meciului cu Minerul Mătăsari, în această rundă elevii lui Cătălin Trofin vor sta acum din cauza retragerii celor de la Progresul Corabia.

„Din păcate ne-am obişnuit să stăm în ultima vreme şi asta tocmai înaintea a două jocuri de şase puncte, în decurs de câteva zile urmând a juca cu CSM Slatina şi Minerul Mătăsari, două dintre contracandidatele noastre la promovare. Asta e situaţia, noi trebuie să ne pregătim şi să fim gata să facem faţă şi acestui program care nu e deloc favorabil”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Cătălin Trofin, antrenorul-jucător al celor de la Jiul Rovinari.

Pentru a-şi ţine jucătorii în priză, Trofin a aranjat un meci amical pentru mâine, la ora 12:00: „Iniţial ne-am gândit la un amical cu cei de la Gaz Metan CFR Craiova, dar până la urmă ei vor juca cu Minerul Motru. Am ales să jucăm până la urmă cu grupa de juniori de la Pandurii condusă de Costel Andriucă. Sigur, mi-aş fi dorit un adversar mai puternic, dar şi aceşti copii se mişcă bine, am mai jucat cu ei, şi dacă joacă cu aceeaşi ambiţie va fi un antrenament bun pentru noi”, a mai declarat Trofin.

Întreg lotul rovinărenilor este valid cu excepţia lui Lăcătuşu, atacantul adus în această iarnă fiind internat la Craiova în urma unei puternice răceli ce i-a afectat plămânii.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.