RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Aur și de două ori bronz pentru boxerele gorjence

/ 19 februarie 2012

Campionatele Naţionale de box feminin ce au avut loc la Buzău au fost onorate de boxerele din Gorj prin cucerirea a trei medalii, una de aur și două de bronz.

Performera a fost Roxana Pătraşcu, sportiva legitimată la CS Pandurii Târgu Jiu și antrenată de Leontina şi Ninel Geică reușind să câştige titlul de campioană naţională de tineret la categoria 64 kilograme. În același concurs și la aceeași categorie, Alexandra Cârstea a obținut medalia de bronz și tot pe treapta a treia a podiumului a urcat, la categoria 57 de kilograme la senioare, și Bianca Apostol, ambele boxere fiind și ele legitimate tot la CS Pandurii Târgu Jiu.

Antrenorul emerit Ninel Geică spune că aceste rezultate sunt meritorii și ele au fost obținute și grație condițiilor oferite de clubul târgujian: “Rezultate foarte bune pe criza asta. Mulţumim conducerii clubului CS Pandurii pentru cantonament şi condiţiile de participare oferite”, a declarat Ninel Geică.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.